motorsport

Noticias

Màxima emoció i rivalitat en el Ral·li Osona, nova cita del Volant RACC

29/06/2016

La prova osonenca marcarà l'equador de la temporada de la monomarca del RACC i arriba amb Bassas com a líder seguit per Castán i Español

Després de les tres primeres cites puntuables de la temporada, el Volant RACC / Trofeu MAVISA arriba al Ral·li Osona dominat per Pep Bassas. El jove pilot osonenc, amb Jaume Poch a la seva dreta, s'està mostrant molt competitiu i regular en totes les superfícies, prova d'això són les seves dues segones posicions en La Pineda i Pla d'Urgell, a més de la seva recent victòria en el passat Ral·li Empordà.

Bassas suma 67 punts en la classificació general del Volant RACC / Trofeu MAVISA i en la prova de casa espera aprofitar el seu coneixement dels trams per continuar amb la seva bona ratxa de resultats. Però Bassas i Poch no ho tindran fàcil, ja que els segons classificats, Raül Castán i Axel Coronado, estan deixant molt bones sensacions aquesta temporada trobant-se a només vuit punts dels líders i en el Ral·li Osona voldran tornar a lluitar per la victòria.

Els altres dos equips que parteixen com a favorits al triomf en aquesta cursa són els formats per Alfred Español-Eduard Ferrán i Dani Muntadas-Oriol Vives. Els primers són els tercers classificats del Volant RACC / Trofeu MAVISA després d'un inici de temporada molt regular, pujant al podi en les tres cites disputades i mostrant-se sempre com a clars aspirants a lluitar pel títol. Mentre que els segons ja saben els que és guanyar, ja que es van imposar en la primera carrera de l'any en La Pineda i esperen repetir sobre l'asfalt dels trams del Ral·li Osona.

A més dels quatre primers equips classificats de la copa monomarca del RACC, altres cinc pilots i copilots prendran la sortida a Vic buscant un bon resultat. Adrià Serratosa, amb Eric Bellver a la seva dreta, espera mantenir la seva bona línia i lluitar per pujar per primera vegada al podi aquesta temporada. Mateix objectiu es marca Álvaro Jiménez, que amb Sergio Ramírez fent les funcions de navegant, intentarà demostrar que el podi assolit a Pla d'Urgell no va ser casualitat i que pot ser un dels habituals que lluiten pels llocs capdavanters.

Borja Puga i Eric Rodríguez correran el Ral·li Osona amb la idea de seguir adquirint una valuosa experiència i quilometratge al volant del Peugeot 107, situació semblant a la d'Andreu Moreno i Jordi Poch, mentre que David Cebrián, que en el passat Rallye Empordà va aconseguir els seus primers punts de la temporada amb Jaume Alegre en el seient de la dreta, voldrà creuar la meta per seguir amb la seva particular remuntada després d'un inici d'any amb diversos abandonaments.

Ral·li Osona
Organitzador:
Escuderia Osona
Quilòmetres totals: 545,98 km
Quilòmetres cronometrats: 148,30 km
Número de trams: 15 (8 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º i 2º:
A: Les Guilleries (18,94 km), 20:44 i 23:07 
B: Circuit d%u2019Osona (0,94 km), 21:47   
C: La Trona (12,81 km), 09:39 i 12:43
D: La Costa dels Gats (6,75 km), 10:07 i 13:11
E: Olost (10,10 km), 10:40 i 13:44
F: La Vola (8,59 km), 17:32 y 20:36
G: Casa Miquela (7,69 km), 18:20 i 21:24
H: Fontfreda (8,80 km), 18:48 i 21:52

Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA %u2013 Ral·li Osona
Pep Bassas-Jaume Poch   (Escuderia Osona)
Raúl Castán-Axel Coronado  (Motor Club Sabadell)
Alfred Español-Eduard Ferrán  (Escuderia Lleida)
Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez  (A Fondu Competició)
Andreu Moreno-Jordi Poch   (Peu a Baix)
Dani Muntadas-Oriol Vives   (Escuderia Costa Brava)
Borja Puga-Eric Rodríguez  (Motor Club Sabadell)
Adrià Serratosa-Eric Bellver  (Escuderia Baix Empordà)
David Cebrián-Jaime Alegre  (Monlau Competició)

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA

1. Pep Bassas, 67 punts. 2. Raül Castán, 59. 3. Alfred Español, 52. 4. Dani Muntadas, 46. 5. Adrià Serratosa, 40. 6. Álvaro Jiménez, 30. 7. Borja Puga, 30. 8. Andreu Moreno, 18. 9. David Cebrián, 10.