motorsport

Noticias

La lluita pel Volant RACC es trasllada al Nacional de Terra

19/09/2016

Amb la celebració del Ral·li Ciutat de Cervera la copa de promoció del RACC arriba a la recta final del campionat amb el títol en joc

Després de l'aturada estiuenca, el Volant RACC / Trofeu MAVISA reprèn l'activitat aquest cap de setmana amb la disputa de la seva cinquena cita puntuable de la temporada, el Ral·li Ciutat de Cervera. La prova lleidatana, avant penúltima de l'any per a la copa de promoció del RACC i puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis de Terra, viurà un nou episodi de l'emocionant lluita a quatre bandes pel títol.

Després de les quatre primeres carreres de la temporada, el Volant RACC / Trofeu MAVISA està liderat per l'equip format per Raúl Castán i Axel Coronat, que han aconseguit imposar-se en dos ral·lis, i a Cervera buscaran el seu particular hat-trick de triomfs per posar una mica més diferencia amb els seus més immediats perseguidors.

Els segons classificats abans de la cita lleidatana són Alfred Español i Eduard Ferrán, que sortiran a la seva cursa de casa amb la màxima motivació de brindar una victòria als seus familiars i amics per seguir ficats de ple en la lluita pel títol de la copa monomarca dels Peugeot 107.

Els altres dos equips immersos en la carrera pel títol del Volant RACC són Pep Bassas-Jaume Poch i Dani Muntadas-Oriol Vives. Tots dos amb un abandonament en el seu caseller, buscaran la victòria en les pistes de terra de Cervera per mantenir intactes les seves opcions abans de les dues últimes cites de la temporada.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA comptarà amb altres cinc pilots i copilots inscrits en el Ral·li Ciutat de Cervera. Adrià Serratosa, amb Eric Bellver a la seva dreta, és el cinquè classificat del certamen després d'un inici regular de temporada. Els sisens classificats, Álvaro Jiménez i Sergio Ramírez, intentaran allargar la seva bona ratxa de resultats, mentre que Borja Puga, copilotat per Eric Rodríguez, seguirà amb el seu objectiu d'anar guanyant experiència en la copa de promoció del RACC.

Andreu Moreno, que comptarà amb un nou copilot per a aquesta cursa, Salvador Figueras, torna al Volant RACC / Trofeu MAVISA després de la seva absència en l'anterior cita d'Osona, mentre que l'equip Monlau Competició farà debutar a una nova parella, Alexandre Teixidor-Carles Sabater, que substituiran a David Cebrián i Jaime Alegre.

Ral·li Ciutat de Cervera
Organitzador: WRC Management
Quilòmetres totals: 162.86 km
Quilòmetres cronometrats: 108.00 km
Número de trams: 8 (4 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º i 2º:
A: (16,00 km), 09:18 i 11:24 
B: (16,10 km), 09:46 i 11:52   
C: (10,60 km), 14:30 i 16:41
D: (11,30 km), 14:53 i 17:04

Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA %u2013 Ral·li Ciutat de Cervera
Pep Bassas-Jaume Poch   (Escuderia Osona)
Raúl Castán-Axel Coronado  (Motor Club Sabadell)
Alfred Español-Eduard Ferrán  (Escuderia Lleida)
Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez  (A Fondu Competició)
Andreu Moreno-Salvador Figueras  (Peu a Baix)
Dani Muntadas-Oriol Vives   (Escuderia Costa Brava)
Borja Puga-Eric Rodríguez  (Motor Club Sabadell)
Adrià Serratosa-Eric Bellver  (Escuderia Baix Empordà)
Alexandre Teixidor-Carles Sabater (Monlau Competició)

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Raül Castán, 84 punts. 2. Alfred Español, 73. 3. Pep Bassas, 67. 4. Dani Muntadas, 64. 5. Adrià Serratosa, 54. 6. Álvaro Jiménez, 46. 7. Borja Puga, 42. 8. Andreu Moreno, 18. 9. David Cebrián, 10.