motorsport

Noticias

Lluita a quatre bandes pel títol del Volant RACC

22/09/2016

En el Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva la copa monomarca del RACC viurà un nou episodi de la seva interessant batalla pel campionat

Màxima emoció en la lluita pel Volant RACC / Trofeu MAVISA a falta de les dues últimes proves puntuables de la temporada. Després de cinc carreres disputades, els quatre primers classificats estan separats per 27 punts i tots amb opcions al títol.

En estar obligats cada pilot a descomptar el seu pitjor resultat de l'any, els líders virtuals del Volant RACC / Trofeu MAVISA abans del Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva, que es disputarà aquest dissabte, són l'equip format per Dani Muntadas i Oriol Vives. Els gironins, que vénen de guanyar l'última cita a Cervera, estan al capdavant de la classificació general amb 89 punts.

Després d'ells es troben classificats Pep Bassas i el seu copilot Jaume Poch. El jove pilot osonenc espera tornar a la senda de la victòria tal com va fer fa uns mesos en el Ral·li Empordà. Per a això hauran de jugar-se el triomf amb Raül Castán i Axel Coronado, la formació més regular fins al moment de la temporada, ja que són els que més punts han sumat sense descomptar resultats.

El quart pilot d'aquest grup amb opcions al títol final del Volant RACC / Trofeu MAVISA és Alfred Español. Amb Sergio Ramírez a la seva dreta, és l'únic dels quatre primers classificats que encara no ha aconseguit cap victòria aquesta temporada, per la qual cosa en el Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva buscarà un triomf que augmentaria les seves opcions en el campionat.

Adrià Serratosa-Eric Bellver i Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez són altres de les parelles a les quals caldrà seguir en Vidreres. Quarts i cinquens classificats respectivament, han aconseguit diversos podis i sempre són competitius, per la qual cosa intentaran lluitar pels llocs d'honor contra els quatre favorits al títol.

La llista d'inscrits del Volant RACC / Trofeu MAVISA en el Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva la completen: Borja Puga, amb Eric Rodríguez de navegant, un pilot que prova rere prova millora el seu ritme; els locals Andreu Moreno i Edgar Sanahuja, que davant els seus amics i familiars buscaran quallar una gran actuació i, Alex Teixidor i Carlos Sabater, que després del seu debut a Cervera esperen seguir acumulant quilòmetres i experiència amb el seu Peugeot 107.

Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva
Organitzador: Peu a Baix
Quilòmetres totals: 134.70 km
Quilòmetres cronometrats: 59.70 km
Número de trams: 6 (2 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º, 2º i 3º:
A: (12,80 km): 13:30, 15:41 i 17:52  
B: (7,10 km): 14:18, 16:29 i 18:40
Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA %u2013 Ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva
Pep Bassas-Jaume Poch   (Escuderia Osona)
Raúl Castán-Axel Coronado  (Motor Club Sabadell)
Alfred Español-Eduard Ferrán  (Escuderia Lleida)
Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez  (A Fondu Competició)
Andreu Moreno-Edgar Sanahuja (Peu a Baix)
Dani Muntadas-Oriol Vives   (Escuderia Costa Brava)
Borja Puga-Eric Rodríguez  (Motor Club Sabadell)
Adrià Serratosa-Eric Bellver  (Escuderia Baix Empordà)
Alexandre Teixidor-Carlos Sabater (Monlau Competición)

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Raül Castán, 100 punts. 2. Dani Muntadas, 89. 3. Pep Bassas, 85. 4. Alfred Español, 73. 5. Adrià Serratosa, 68. 6. Álvaro Jiménez, 67. 7. Borja Puga, 42. 8. Andreu Moreno, 18. 9. Alex Teixidor, 12. 10. David Cebrián, 10.