motorsport

Volant RACC. Notícies

El RallyRACC gran novetat del calendari del Volant RACC 2017

31/01/2017

La primer etapa de la cita mundialista serà puntuable per a la prestigiosa copa de promoció del RACC

El Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017 va agafant forma. Després de la presentació fa unes setmanes del que serà el nou cotxe utilitzat pels pilots en la copa de promoció del RACC, el Peugeot 208 1.2 PureTech, ara li toca el torn al calendari de proves previstes per a aquesta temporada.

La 39º edició del Volant RACC / Trofeu MAVISA constarà de set cites, quatre d'asfalt i tres de terra. La gran novetat per aquest any és la introducció al calendari del RallyRACC. La primera etapa de la prova del WRC serà puntuable per a la copa de promoció per primera vegada en molts anys. La carrera amb seu a Salou és de caràcter mixt, però els participants de la copa de promoció només disputaran la primera jornada, que se celebrarà en la seva majoria en trams de terra.

Encara que es manté la idea dels últims anys, amb gairebé igualtat entre les diferents superfícies, la temporada 2017 del Volant RACC / Trofeu MAVISA arrencarà més tard del que era habitual a causa de la introducció del nou cotxe, i amb la finalitat de què tots els equips participants puguin disposar de les seves unitats completament muntades i provades.

D'aquesta manera, la competició es posarà en marxa el 29 d'abril amb la disputa del Ral·li Ciutat d'Igualada. A la prova d'asfalt de la comarca de l'Anoia li seguirà una altra sobre la mateixa superfície, el Ral·li Empordà el 27 de maig. La primera part de la temporada es tancarà amb la tercera carrera d'asfalt, el Ral·li Osona (1 de juliol).

Després de l'asfalt vindran les tres cites sobre terra programades. El Ral·li Ciutat de Cervera (2 de setembre) serà el primer que es disputi sobre aquesta superfície. El Volant RACC / Trofeu MAVISA tornarà al Campionat del Món de Ral·lis corrent la primera jornada del RallyRACC (6 d'octubre) i finalitzarà la seva participació sobre terra el 4 de novembre amb el Ral·li Torrefeta-Florecjacs.

El punt final a aquest apassionant any serà a Manresa el 18 de novembre, quan el Ral·li 2000 Viratges, una de les proves amb més història del país, sigui l'encarregat de tancar la temporada sobre els seus tècnics i revirats trams d'asfalt.

L'arribada del nou el Peugeot 208 1.2 PureTech després de set anys amb els fiables Peugeot 107, és un dels grans al·licients per a la temporada que s'aproxima. El cotxe francès, amb 110 CV i un kit especialment construït per a aquest vehicle i els seus participants, mantindrà la filosofia dels últims anys, buscant que els pilots amb més talent puguin destacar sobre la mitjana en uns ral·lis molt exigents en totes les superfícies. A més, el seu baix cost i gairebé nul manteniment farà una fórmula de promoció molt accessible per a qualsevol pilot.

 

Per als interessats a adquirir el nou vehicle del Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017 han de contactar amb Mavisa, Sr. Sergi Pérez correu electrònic: sperez@mavisa.es telèfon 629 612 986.

Calendari Volant RACC / Trofeo MAVISA 2017
Ral·li Ciudad de Igualada 29 dabril (Asfalt)
Ral·li Empordà 27 de maig (Asfalt)
Ral·li Osona 1 de juliol (Asfalt)
Ral·li Ciudad de Cervera 2 de setembre (Terra)
RallyRACC (1ª etapa) 6 de octubre (Terra)
Ral·li Torrefeta-Florejacs 4 de novembre (Terra)
Ral·li 2000 Viratges 18 de novembre (Asfalt)