motorsport

Volant RACC. Notícies

El Volant RACC preparat per la seva 40a edició

12/02/2018

El campionat de promoció del RACC es consolida com el més antic de l'especialitat

Falta poc més d'un mes perquè es doni inici a la temporada 2018 del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Aquest any se celebrarà la 40a edició d'aquesta mítica copa de promoció del RACC de la qual han sortit alguns dels millors pilots de l'especialitat del nostre país.

El format es mantindrà igual que el de la passada temporada, amb set cites, quatre de les quals es correran en trams d'asfalt i tres sobre pistes de terra. La diferència respecte a 2017 són les proves a disputar-se, ja que la temporada començarà el pròxim 24 de març en les carreteres asfaltades del Ral·li La Pineda. L'inici de l'any serà completament sobre aquesta superfície, ja que els equips del Volant RACC / Trofeu MAVISA competiran el 26 de maig en el Ral·li Empordà i el 30 de juny en el Ral·li Osona.

Després de l'aturada estiuenca, la copa de promoció del RACC tornarà amb les tres curses que se celebraran en trams de terra. Obrirà foc el Ral·li Ciutat de Cervera l'1 de setembre, que serà puntuable per al Nacional de l'especialitat, i li seguiran el Ral·li Vidreres (29 de setembre) i el Ral·li Torrefeta-Florejacs (3 de novembre) abans de la gran fi de festa del campionat en els tècnics trams d'asfalt del Ral·li 2000 Viratges (24 de novembre) a Manresa.

Després del seu gran debut en 2017, els Peugeot 208 1.2 PureTech VR tornaran a ser els vehicles de la 40 edició del Volant RACC / Trofeu MAVISA. El cotxe, amb 110 CV i un kit especialment construït per a aquest vehicle i els seus participants, mantindrà la filosofia dels últims anys, buscant que els pilots amb més talent puguin destacar en uns ral·lis molt exigents en totes les superfícies. A més, el seu baix cost i gairebé nul manteniment fa que sigui una fórmula de promoció molt accessible per a qualsevol pilot.

Per als interessats a adquirir el vehicle del Volant RACC / Trofeu MAVISA han de contactar amb Mavisa, Sr. Sergi Pérez correu electrònic: sperez@mavisa.es telèfon 629 612 986.

Calendari Volant RACC / Trofeu MAVISA 2018
24 març 10º Ral·li La Pineda Platja (Asfalt)
26 maig 33º Ral·li Empordà (Asfalt)
30 juny 50º Ral·li Osona (Asfalt)
1 setembre 18º Ral·li Ciudad de Cervera (Terra)
29 setembre 10º Ral·li Vidreres (Terra)
3 novembre 6º Ral·li Torrefeta-Florejacs (Terra)
24 novembre 58º Ral·li 2000 Viratges (Asfalt)