motorsport

Rally Catalunya Costa Daurada Legend

Selecciona idioma:

Selecciona idioma:

Reserva de plaça

Aquest formulari NO es la inscripció a la prova, tant sols es una reserva de plaça per la prova

DADES DEL PILOT

DADES COPILOT

VEHICLE

LLICENCIES

CONSENTIMENT D’INFORMACIÓ

Accedeixo a que el RACC m’enviï informació sobre futures edicions del Rally Catalunya Costa Daurada Legend, així com d’altres rallys organitzats pel RACC, per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics

INFORMACIÓ SOBRE TRACTAMENT DE DADES

Responsable del tractament: Les vostres dades personals són tractades pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), amb NIF G-08307928 i domicili a Barcelona (08058), Av. Diagonal, núm. 687.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de gestionar la seva participació com a pilot o copilot al Rally Catalunya Costa Daurada Legend.

Legitimació del tractament: El tractament de les vostres dades personals es duu a terme sobre la base de la vostra sol·licitud i el vostre consentiment exprés.

Destinataris: No se cediran dades a tercers excepte per obligació legal.

Conservació de les dades: Les vostres dades es conservaran durant els terminis legalment establerts.

Drets: Podeu exercir els següents drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i limitació del tractament mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a: motorsport@racc.es, adjuntant còpia del vostre DNI o document oficial que us acrediti.

Dades d'altres participants: En cas d'haver facilitat al RACC les dades del vostre company d'equip, us comprometeu a informar-vos de tota informació aquí continguda sobre el tractament de les vostres dades.