motorsport

Volant RACC. Notícies

Quarta victòria consecutiva de Raluy en el Volant RACC

18/09/2011

El líder del campionat continua acumulant victòries, el triomf en el Ral·li Vidreres de Terra li permet augmentar la seva avantatge en la lluita pel títol

Victor Pérez Raluy ha tornat a augmentar la seva avantatge al capdavant de la classificació general del Volant RACC Galp Energia-MAVISA després d'adjudicar-se el Ral·li Vidreres de Terra, quarta prova puntuable pel certamen i segona consecutiva que es disputa sobre terra. El podi final a Lloret de Mar el van completar Miquel Prat, segon i Carles Duran que va ocupar la tercera posició.

Com ja va ocórrer a l'anterior cita sobre terra, el Ral·li Ciutat de Cervera, Raluy i el seu copilot Jaume Morales, van trobar en la figura de Joel Guerrero i Xavi Carulla uns durs rivals. Durant tota la cursa, Guerrero va dominar la prova amb certa autoritat, però un error a l'última especial de la cursa li feia perdre la que hagués pogut ser la seva primera victòria de la temporada al bolcar el seu Peugeot 107. Aquest incident deixava a la primera posició a Raluy, que com a Cervera va saber aprofitar l'oportunitat per aconseguir la seva quarta victòria de la temporada i augmentar més encara el seu avantatge al capdavant de la general, ja que el segon classificat, Jordi Salinas, va patir problemes mecànics. Aquest és un pas molt important de Raluy i Morales en el seu camí al títol del Volant RACC Galp Energia-MAVISA.

La segona posició del podi va ser per la parella formada per Miquel Prat i Daniel Montaner que es van mostrar molt competitius durant tota la prova, mentre que tercers completant el podi Carles Duran, que als seus 18 anys va disputar a Girona un dels seus millors ral·lis de la temporada junt al seu copilot Bernat Josep.

Marc Paradell i Luka Larrosa es feien amb el quart lloc per davant Marc Lloberas i Albert Cardó que finalitzaven en cinquena posició obtenint d'aquesta manera acabar entre els cinc millors del Volant RACC Galp Energia-MAVISA. Mentre que Bernat Rius i Dani Muntadas aconseguien el seu millor resultat de la temporada acabant en el sisè lloc.

El Ral·li Vidreres va ser un dels més durs de tot el certamen, el resultat són quatre abandonaments dels pilots participants en el Volant RACC Galp Energia-MAVISA. Jordi Salinas trencava el palier a l'inici de la segona etapa, mentre que Pep Domènech i Manel Marchal patia problemes a la bomba de benzina del seu Peugeot. A tot això s'ha d'afegir els abandonaments de Lluís Bigordà junt al seu copilot Quim Suriñach i el ja comentat, Joel Guerrero i Xavi Carulla per sortides de pista.

Classificació Volant RACC Galp Energia-MAVISA - Ral·li Vidreres de Terra:
1. P.Raluy-J. Morales (Peugeot 107), 1:03:25.4. 2. M. Prat-D. Montaner, a 23.9. 3. C. Durant-B. Josep, a 46.3. 4. M. Paradell-L. Larrosa, a 1:01.1. 5. M. Llobera-A. Cardó, a 1:26.8. 6. B. Rius-D. Muntadas, a 2:37.0.

Classificació Volant RACC Galp Energia-MAVISA:
1. Víctor Pérez Raluy, 80 punts. 2. Jordi Salinas, 54 punts. 3. Marc Llobera, 38 punts. 4. Carles Duran, 36 punts. 5. Alex Teixidor, 34 punts. 6. Miquel Prat, 34 punts. 7. Marc Paradell, 32 punts. 8. Jordi Rodríguez, 30 punts. 9. Lluis Bigordà, 24 punts. 10. Joel Guerrero, 16 punts. 11. Pep Domènech, 16 punts. 12. Bernat Rius, 14 punts.