motorsport

Volant RACC. Notícies

Victòria per Salinas, i el títol del Volant RACC per Raluy

02/10/2011

Al Ral·li de Valls es va decidir el títol final de la copa de promoció del RACC. Tot i que el seu màxim rival va aconseguir el seu primer triomf, Raluy, segon, és el nou campió

Víctor Pérez Raluy i Jaime Morales són els nous campions del Volant RACC Galp Energia-MAVISA. La segona posició aconseguida al Ral·li de Valls els dona matemàticament el títol a la trenta-tresena edició d'aquest certamen. Jordi Salinas va emportar-se el triomf a la prova tarragonina, la seva primera victòria a la copa de promoció del RACC.

Amb quatre victòries i una segona posició a les cinc proves celebrades, Raluy i Morales ja són insuperables en la classificació del certamen. Jordi Salinas i Oscar González van aconseguir la seva primera victòria a la prova tarragonina, un resultat que portaven perseguint tota la temporada i que sempre se'ls escapava per molt poc. Però aquest resultat no els ha servit per impedir que Raluy s'emporti el títol a falta de dues proves per a que finalitzi el campionat.

A la prova organitzada per l'Escuderia Costa Daurada, Salinas es va fer amb el triomf després d'un espectacular mà a mà amb Raluy. Tots dos van estar sempre lluitant pel triomf, repartint-se els millors cronos en els trams: sis per Raluy i quatre per Salinas. Al final el triomf es va decidir per tan sols 2,3 segons. Amb el títol ja en mans de Raluy, ara continua la lluita al Volant RACC Galp Energia-MAVISA, i és que el subcampionat i la resta de places estan encara per decidir.

La tercera posició a Valls va ser per Miquel Prat i Dani Montaner, que d'aquesta manera aconseguien a la prova tarragonina un nou podi al Volant RACC Galp Energia-MAVISA, un altre gran resultat pels Peugeot 107 que els permetia situar-se a la tercera posició provisional del certamen. Un altre que aconseguia un gran resultat a Valls era Carles Duran, que amb el seu copilot Josep Bernat estan disputant una temporada excel·lent a l'any del seu debut, i que després d'aquesta prova segueixen tercers del campionat però ara empatats amb Prat.

Els vuit pilots que van prendre sortida al Ral·li de Valls inscrits al Volant RACC Galp Energia-MAVISA, van aconseguir finalitzar la carrera. Alex Teixidor i Carles Sabater es van classificar cinquens a només 9 segons de la quarta posició; Lluis Bigordà i Quim Surinyach ocupen la sisena posició; Marc Llobera i Albert Cardó eren setens, i Josep A. Domènech i Manel Marchal vuitens.

Classificació Volant RACC Trofeu Galp Energia-MAVISA - Ral·li de Valls
1. Salinas-González (Peugeot 107) 39.40.8. 2. Raluy-Morales (Peugeot 107) a 2.3. 3. Prat-Montaner (Peugeot 107) a 0.54.7. 4. Duran-Parera (Peugeot 107) a 1.24.8 5. Teixidor-Sabater (Peugeot 107) a 1.34.1. 6. Bigordà-Suriñach (Peugeot 107) a 2.39.9. 7. Llobera-Cardó (Peugeot 107) a 3.15.8. 8. Domènech-Marchal (Peugeot 107) a 4.15.3.

Classificació Volant RACC Trofeu Galp Energia-MAVISA
1. Víctor Pérez Raluy, 98 punts. 2. Jordi Salinas, 74. 3. Miquel Prat, 50. 4. Carles Duran, 50. 5. Marc Llobera, 46. 6. Àlex Teixidor, 46. 7. Lluis Bigordà, 34. 8. Marc Paradell, 32. 9. Jordi Rodríguez, 30. 10. Pep Domènech, 22. 11. Joel Guerrero, 16. 12. Bernat Rius, 14.