motorsport

Volant RACC. Notícies

Segona victòria de la temporada per a Salinas en el Volant RACC

01/09/2013

Al Ral·li Pla d%u2019Urgell, el líder del campionat, Carles Duran va finalitzar segon i es consolida al capdavant del certamen

El Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA ha disputat aquest cap de setmana la seva quarta prova puntuable en el Ral·li Pla d'Urgell, segona cita sobre terra de la temporada. Jordi Salinas es va alçar amb una contundent victòria al ral·li lleidatà per davant del líder del campionat Carles Duran. Els vuit inscrits a la cursa amb seu a Mollerussa van aconseguir finalitzar la carrera.

Jordi Salinas i el seu copilot Rubén Mejías arribaven a la cita de Lleida amb la necessitat d'aconseguir un bon resultat per seguir amb possibilitats a un campionat en el qual partien com a favorits. I així va ser, Salinas no va donar opcions i es va emportar la victòria en una cursa que va dominar amb contundència, demostrant les ganes que té d'estar a dalt a la lluita pel títol en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. El seu rival més directe a la lluita pel campionat, Carles Duran, es va classificar segon en una temporada en la qual és extremadament regular. Duran i el seu copilot Albert Cardó, consoliden amb aquest resultat el seu liderat en la copa de promoció del RACC en la qual s'escapen al capdavant de la classificació general.

La tercera posició va ser per a Marcos González. El jove pilot canari i el seu copilot Eduardo González, van demostrar a Mollerussa el seu ràpid aprenentatge en aquesta competida copa de promoció amb un podi que els situa ara a les travesses per lluitar per la victòria en els propers ral·lis. Van tenir un gran ritme durant tota la jornada, sumant uns punts d'or per afrontar amb moltes ganes la part final de l'any. Rubén Farrerons i Ramon Segarra segueixen amb la seva bona temporada en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA, gràcies al seu eficaç pilotatge van poder estar a la lluita pel podi, encara que la neutralització de l'última especial els va perjudicar clarament finalitzant quarts.

Ral·li amb algunes dificultats per a la parella osonenca Cornet-Serra, que havien de sobreposar-se a un inici complicat per culpa d'una punxada, portant el seu Peugeot 107 al top cinc final. Rodríguez-Morales van tenir una prova molt complicada a Mollerussa amb problemes de tot tipus, especialment en doblegar el pont posterior, finalitzant en un discret sisè lloc final en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Després d'iniciar la cursa una mica dormits, l'equip Frigola-Brugué va rodar més ràpid durant la segona meitat de la cita tenint bones sensacions en el pilotatge i creuant la meta en el setè lloc. La vuitena posició final va ser per Vico-Córdoba, amb el seu colorit Peugeot 107 en una prova molt llarga i dura, que va evidenciar l'enorme competitivitat que hi ha entre els diferents equips.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li Pla d%u2019Urgell
1. Salinas-Mejías (Peugeot 107), 1:05:57. 2. Duran-Cardó (Peugeot 107), a 0:27. 3. González-González (Peugeot 107), 0:37. 4. Farrerons-Segarra (Peugeot 107), a 0:39. 5. Cornet-Serra (Peugeot 107), a 1:20. 6. Rodríguez-Morales (Peugeot 107), a 1:21. 7. Frigola-Brugué (Peugeot 107), a 1:30. 8. Vico-Córdoba (Peugeot 107), a 3:59.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Carles Duran, 72 punts. 2. Jordi Salinas, 56. 3. Rubén Farrerons, 56. 4. Jordi Rodríguez, 50. 5. Marcos González, 42. 6. Ramón Cornet 38. 7. Pau Frigola, 32. 8. Alfredo Antón, 30. 9. Víctor Vico, 14. 10. Adrià Serratosa, 12.