motorsport

Volant RACC. Notícies

Tercera victòria de Jordi Salinas al Volant RACC

23/09/2013

El pilot de Barcelona aconsegueix un nou triomf a la copa de promoció del RACC, Carles Duran segueix líder després de finalitzar segon

Després de la disputa del Ral·li Vidreres, cinquena prova puntuable, tercera de terra, del Volant RACC / Trofeu Mobil 1 - MAVISA, la classificació queda encara més ajustada, especialment entre els dos primers classificats, Carles Duran i Jordi Salines, primer i segon a la general.

Aquesta va ser la segona victòria consecutiva i tercera de la temporada per la parella formada per Jordi Salinas i Rubén Mejías, que gràcies a atacar des del primer tram de la cursa gironina, van aconseguir un important avantatge de segons que els va permetre no arriscar més del compte a la resta del ral·li, corrent a un ritme molt intel·ligent.

Impressionant la regularitat que estan mostrant aquesta temporada Carles Duran i Albert Cardó, aconseguint a Vidreres una altra segona posició, i ja van cinc de cinc a les proves celebrades. L'equip va anar de menys a més després de canviar alguns detalls del cotxe, apropant-se a Salinas després de marcar els tres últims scratch. Un segon lloc que paradoxalment li permet retallar dos punts amb Salinas, ja que malgrat la seva victòria, Salinas ha de descomptar el seu pitjor resultat sobre terra, 20 punts, per 18 de Duran, per la qual cosa les proves d'asfalt decidiran el campió del Volant RACC / Trofeu Mobil 1 - MAVISA.

Genial un cop més el ral·li disputat pels joves canaris Marcos i Eduardo González, amb uns molt bons temps durant tota la jornada que confirmen la seva interessant progressió dins del Volant RACC / Trofeu Mobil 1 - MAVISA a la seva primera temporada. Un podi que els serveix per sumar uns valuosos punts de cara al campionat.

Ramón Cornet i Xevi Serra van començar amb bon peu el Ral·li Vidreres, marcant dos temps impressionants en els primers trams, però uns problemes amb el suport del motor els van fer baixar el ritme donant per bona la quarta posició a la general. Una bolcada sense conseqüències va arruïnar la cursa a Pau Frigola i Sergi Brugué, ja que van haver de córrer tot el dia amb la lluna davantera del seu Peugeot 107 trencada, amb un visibilitat molt reduïda que els impedia poder atacar en els trams. Malgrat aquest contratemps, van poder aconseguir entrar en el top cinc del Volant RACC / Trofeu Mobil 1 - MAVISA.

L'equip Farrerons-Segarra va patir una bolcada en aquest dur ral·li gironí després d'arribar a Vidreres amb molta il·lusió. Poder acabar la cursa va ser, almenys, una recompensa al treball realitzat. Alfredo Antón i David Cendra van tenir una prova complicada en la qual van tancar la classificació general del Volant RACC / Trofeu Mobil 1 - MAVISA. Mala sort per a Jordi Rodríguez, un dels aspirants al títol final, que va abandonar la carrera després de patir greus desperfectes en el seu Peugeot 107.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li Vidreres
1. Salinas-Mejías (Peugeot 107), 1:14:02. 2. Duran-Cardó (Peugeot 107), a 0:15. 3. González-González (Peugeot 107), 0:55. 4. Cornet-Serra (Peugeot 107), a 1:39. 5. Frigola-Brugué (Peugeot 107), a 4:47. 6. Farrerons-Segarra (Peugeot 107), a 9:18. 7. Antón-Cendra (Peugeot 107), a 18:49.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Carles Duran, 90 punts. 2. Jordi Salinas, 76. 3. Rubén Farrerons, 66. 4. Marcos González, 58. 5. Ramón Cornet, 52. 6. Jordi Rodríguez, 50. 7. Pau Frigola, 44. 8. Alfredo Antón, 38. 9. Víctor Vico, 14. 10. Adrià Serratosa, 12.