motorsport

Volant RACC. Notícies

El RACC lliura els trofeus als seus campions

16/12/2015

En un acte ple de grans pilots que han triomfat amb els colors del RACC, Ramon Cornet i el seu copilot Dani Noguer van rebre el seu reconeixement al títol 2015

El RACC va celebrar el seu tradicional lliurament de trofeus de RACC motorsport, on van estar presents els pilots que defensen per tot el món els colors de l'entitat. Entre ells els nous campions del Volant RACC, Ramon Cornet a l'apartat de pilots i Dani Noguer campió de copilots. Pau Frigola i Marcel Besolí van rebre el trofeu com a segon i tercer classificat respectivament.

Per A 2016 s'està treballant en el nou reglament i aviat es comunicarà el vehicle amb el qual es disputarà, i que continuï servint d'escola per als joves talents que decideixen iniciar la seva carrera esportiva en aquest certamen i que tant èxit ha tingut en els últims anys.

Mancant la confirmació del vehicle, el calendari, tindrà set proves puntuables, amb un calendari mixt amb cites d'asfalt i terra perquè els pilots puguin demostrar la seva competitivitat en tots dos terrenys, així com uns importants premis i l'opció d'entrar en l'Equip RACC Motor Sport si hi ha algun pilot que destaqui durant el campionat i que compleixi les característiques que determina el Comitè amb l'ajuda d'una %u201Cbeca%u201D per a la temporada 2017.

El reglament definitiu es donarà a conèixer pròximament, en el que es desvelaran tots els detalls.