motorsport

Volant RACC. Notícies

Molt per decidir en l'última cita del Volant RACC

21/11/2019

Amb el títol de la Júnior en joc i la resta de places de podi en una classificació absoluta ja guanyada per Luka Larrosa, la copa de promoció del RACC tanca la temporada en el 2000 Viratges

El Ral·li 2000 Viratges d'aquest cap de setmana serà la setena i darrera prova puntuable per al Volant RACC / Trofeu MAVISA. En la prova del Biela Club Manresa, està en joc el títol de la recentment estrenada categoria Júnior, així com el subcampionat absolut en una temporada que ha dominat Luka Larrosa.

Luka Larrosa i Brigitte Saurí es van alçar amb el títol de pilots i copilots en la penúltima prova puntuable de la temporada a Tàrrega. Després d'un any brillant en la qual es van imposar en dues proves i en la resta van estar sempre a dalt, els va permetre coronar-se campions de la prestigiosa copa de promoció del RACC, mancant una cita.

Però a Manresa queda encara molt per decidir. El Volant RACC Júnior / Trofeu MAVISA es jugarà en aquesta última cita de la temporada en els mítics trams del centre de Catalunya. Marc Ventura, Ferran Aymerich i el seu germà Roger són els que arriben aquí amb opcions al títol. Els tres tenen clares opcions a estrenar el palmarès de la categoria Júnior. Ventura és el líder, amb 8 punts d'avantatge sobre Ferran Aymerich. Tots dos hauran de descomptar un resultat. El tercer, Roger Aymerich, està a 27 punts, però ja suma un zero en el seu caseller pel que els punts que aconsegueixi en el 2000 Viratges els sumarà íntegrament.

El subcampionat del Volant RACC / Trofeu MAVISA també es decidirà a Manresa, amb els mateixos protagonistes que en la júnior als quals se li afegirà Daniel Dalmau, que és tercer en la classificació provisional del campionat absolut. Entre els copilots, amb Brigitte Saurí ja campiona, Gerard Alsina, Isaac Pujol, Eric Bellver i Ricard Mateu es disputaran la resta de places d'honor.

El Ral·li 2000 Viratges, que complirà la seva edició 59, es disputarà íntegrament el dissabte amb dotze trams cronometrats, sis de diferents amb diverses especials nocturnes i una urbana. En total seran 621 quilòmetres dels quals 121 correspondran als sectors cronometrats.