motorsport

Monte-Carlo Historique

Aquest divendres, sortida des de Barcelona del 22è Rallye Monte-Carlo Historique

29/01/2019

El 22è Rallye Monte-Carlo Historique (30 de gener al 6 de febrer), sortirà aquest proper divendres dia 1 de febrer des del Moll de la Marina de Barcelona, a partir de les 19.00 hores, amb 40 pilots i copilots de 6 nacionalitats.

Serà la dissetena vegada consecutiva que la capital catalana acollirà una de les set sortides de la prova de regularitat per a vehicles històrics més important d'Europa.

Barcelona compartirà protagonisme amb Reims, Glasgow, Bad Hombourg, Monte-Carlo i també amb Milà i Atenes, ciutats que enguany s'estrenen en aquest esdeveniment esportiu que reuneix fins a 323 equips, en ser la prova degana de regularitat per a cotxes clàssics del món. Tots els models de vehicle que hi participen han d'haver corregut anteriorment en el Monte-Carlo de velocitat.

Principals dades de la sortida des de Barcelona del Rallye Monte-Carlo Històric:

-Lloc: Moll de la Marina de Barcelona

-Dia: Divendres, 1 de febrer de 2019

-Hora de sortida: 19.00 hores (després, un participant cada minut)

-Parc de pre-sortida: A partir de les 17.10 i fins a les 19.00 hores. Prèviament haurà tingut lloc el procés de verificació dels cotxes, a partir de les 16.00 hores.

-Nombre d'equips que sortiran des de Barcelona: 20, de 6 nacionalitats diferents (amb dos equips arribats d'Argentina), i fins a 9 marques de vehicles representades.

-Cotxe més antic a la sortida de Barcelona: Lotus Elan de 1965 (núm. 111) dels francesos Jacques Roucolle-Moisson Roucolle. El més antic de tot el Rallye serà un Triumph de 1954 que partirà de Milà.

S'adjunta pdf amb la llista de tots els equips, entre els quals hi ha 8 equips espanyols, encapçalats per Salvador Cañellas-Eloi Alsina, amb un SEAT 124 Especial 1800, rèplica de la unitat de Grup 4 amb la qual aquest pilot va aconseguir la quarta posició al Rallye Monte-Carlo de velocitat de 1977.


Documentos

Llista d'inscrits