motorsport

Noticias

Avui, llarga jornada en el 1r Rally Catalunya Històric

25/02/2017

Sis trams conformen la segona i última etapa després d'un recorregut lineal de 740,10 km, que hauran enllaçat Barcelona i Perpinyà amb retorn posterior a la capital

Barcelona, 25 de febrer de 2017. S'està celebrant la segona jornada del Rally Catalunya Històric Trofeu Dues Catalunyes, la primera prova de regularitat per a vehicles clàssics organitzada pel RACC. El ral·li, que va partir ahir de Barcelona amb 50 equips, efectuarà una parada a mitja etapa d'avui a Perpinyà. A partir de les 20.45h es posarà punt final a aquest ral·li a la capital catalana, amb el parc tancat en el Fòrum de Barcelona i un sopar de gala a l'Hotel SB Diagonal Zero, en el qual es lliuraran els premis als destacats.

La primera etapa disputada ahir es tancava a Santa Coloma de Farners amb el liderat provisional de José Manuel López-Gerard Ferrer (VW Scirocco de 1980), seguit de Carles Miró-Iván Matavacas (Porsche 911 SC de 1981) i Joan Rollán-Álvaro Rollán (Porsche 2.2T). Durant la primera jornada es van celebrar 8 especials, 2 d'elles en circuit tancat. A l'etapa d'avui els trams a disputar són sis: Les Serres, Les Encies, Capsacosta, La Forge del Mitg, Saint Michel de Llotes, Les Lloses-Alpens i La Trona. Després de tres de disputats, el domini recau provisionalment en el tàndem format per Miró-Matavacas.


Els cotxes partiran de Perpinyà amb destinació a Barcelona a les 14.30 hores i la previsió és que efectuïn lentrada al parc tancat del Fòrum a partir de les 20.45 hores. Els premis que es lliuraran als millors classificats del 1r Rally Catalunya Històric Trofeu Dues Catalunyes estan d'acord amb la categoria i la importància d'aquesta nova prova. El pilot i copilot guanyadors rebran el prestigiós Trofeu RACC, un disseny exclusiu de l'empresa catalana Awa Premis, així com dos rellotges de precisió personalitzats de la col·lecció BRM Chronographes.

Els cinc primers classificats rebran el Trofeu BRM Chronographes, empresa patrocinadora del ral·li. Els primers de cada classe també es faran creditors d'un trofeu BRM, com també el primer equip no espanyol classificat, el primer equip soci del RACC, l'equip amb més edat en la suma d'anys de tots dos ocupants i l'equip classificat que condueixi el cotxe més antic. Tots els equips que aconsegueixin classificar-se rebran així mateix un record exclusiu Finisher.

A més de BRM, el RACC compta per aquesta cursa amb el suport de lAgència Catalana de Turisme, a través de la seva marca Catalunya, Caves Mestres, AutoSport Hebdo, Sport, Circuit de Barcelona-Catalunya, Blunik Precision Chrono i els Ajuntaments de Barcelona i Perpinyà així com Vallespir Retro Courses, que ha col·laborat en l'organització de la prova en territori gal.

Tota la informació sobre la prova: www.rallycatalunyahistoric.com. Seguiment del ral·li on-line: www.blunikracing.com