motorsport

Noticias

El Volant RACC davant la decisiva penúltima cita de la temporada

02/11/2017

La lluita por la copa de promoció del RACC protagonista aquest cap de setmana en el Ral·li Torrefeta-Florejacs El Llor

El Volant RACC / Trofeu MAVISA celebra aquest dissabte la seva penúltima prova puntuable de la temporada, el Ral·li Torrefeta-Florejacs El Llor. Aquesta cita lleidatana, tercera i última que es correrà en trams de terra, podria deixar pràcticament sentenciat el títol a favor de Pep Bassas.

El jove pilot osonenc lidera amb 28 punts d'avantatge sobre el seu màxim perseguidor, Aleix Vila, i depenent del resultat obtingut en aquest ral·li podria gairebé assegurar-se el triomf final en el Volant RACC / Trofeu MAVISA. Pep Bassas, copilotat per Manel Muñoz, ha estat el clar dominador de la copa de promoció del RACC aconseguint quatre victòries en cinc ral·lis.

Per la seva banda, Aleix Vila i Marc Roca intentaran evitar la victòria de Bassas en els tècnics trams de terra del Ral·li Torrefeta-Florejacs El Llor. Aquest és el seu objectiu principal, retardar la celebració del campionat a l'última carrera i prova local per a ells, el Ral·li 2000 Viratges. Per a això, hauran de treure el màxim partit al seu Peugeot 208 1.2 PureTech VR i batre al líder.

El tercer pilot amb opcions matemàtiques al títol, Sergi Francolí, serà un altre dels rivals que intentaran evitar que Bassas guanyi en El Llor. El tercer classificat del Volant RACC / Trofeu MAVISA, amb Guillem Aymerich a la seva dreta, s'ha mostrat molt consistent tota la temporada i espera acabar l'any de la millor manera possible, lluitant per les victòries i esgotant al màxim les seves aspiracions.

L'únic competidor que fins al moment ha estat capaç de treure-li un triomf al dominador del Volant RACC / Trofeu MAVISA, Jordi Salines, buscarà la seva segona victòria de la temporada al costat d'Oscar Barrera.

En total, vuit equips disputaran aquesta penúltima cita de la temporada de la copa de promoció del RACC. Marc Paradell-Xavi Quesada, Abel Barcons-Francesc Gascó, Pablo Suárez-Israel Pereira i Claudi Ribeiro-Xavier Carulla prendran la sortida del ral·li lleidatà.

Ral·li Torrefeta-Florejacs El Llor
Organitzador: WRC Management
Quilòmetres cronometrats: 51,18 km
Número de trams: 7 (2 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º, 2º, 3º y 4º:
A: 12:09, 13:40, 15:11 i 16:12                      
B: 12:32, 14:03 i 15:34
Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA Ral·li Torrefeta-Florejacs El Llor

Pep Bassas-Manel Muñoz                          Jr.           Escudería  Osona
Sergi Francolí-Guillem Aymerich              Jr.           Escudería  Motor Terrassa
Marc Paradell-Xavier Quesada                                 Motor Club Sabadell
Claudi Ribeiro-Xavier Carulla                                     Automóvil Club Andorra
Jordi Salinas-Oscar Barrera                                         Escudería Motor Terrassa
Pablo Suárez-Israel Pereira                        Jr.           Escudería  Aterura
Aleix Vila-Marc Roca                                     Jr.           Biela Club Manresa
Abel Barcons-Francesc Gascó                                   Peu a Baix Motorsport

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Pep Bassas, 151 punts. 2. Aleix Vila, 123. 3. Sergi Francolí, 105. 4. Adrià Serratosa, 65. 5. Jordi Salinas, 64. 6. Marc Paredell, 60. 7. Oscar Ortolà, 39. 8. Abel Barcons, 18. 9. Pablo Suárez, 17. 10. Claudi Ribeiro, 12. 11. Aleix Teixidor, 10.