motorsport

Noticias

Aquest divendres dia 2, sortida des de Barcelona del 21è Rally Monte-Carlo Historique

30/01/2018

Hora de sortida del primer participant a les 14.30

Per setzena vegada consecutiva i amb l'organització del RACC, Barcelona acollirà una de les sis sortides (a més de les de Reims, a França; Oslo, a Noruega; Glasgow, al Regne Unit; Bad Homburg, a Alemanya; i Monte-Carlo) del XXI Rally Monte-Carlo Historique, el ral·li de clàssics més important d'Europa, que reunirà als 38 equips que han triat Barcelona per prendre la sortida, amb automòbils construïts entre 1955 i 1980 que hagin pres part en la prova monegasca en la versió de velocitat. Després de la sortida del Moll de la Marina, els cotxes es dirigiran a Puigcerdà, i entraran a França per la frontera de Bourg-Madame.

Les dades bàsiques d'aquesta sortida són:

-Dia: Divendres, 2 de febrer de 2018
-Verificacions: Administratives i Tècniques, de 10 a 12 hores
-Parc tancat i podi de sortida: Moll de la Marina, Barcelona
-Parc de pre-sortida: A partir de les 12 i fins a les 14.30 hores
-Hora de sortida: 14.30 hores (després, un participant cada minut)
-Núm. d'equips que sortiran des de Barcelona: 38, de 5 nacionalitats diferents

PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Tots els mitjans de comunicació que desitgin cobrir la sortida hauran d'acreditar-se recollint el passi personal a l'oficina mòbil del RACC, instal·lada al Moll de la Marina a partir de les 9.30 hores. És necessari sol·licitar l'acreditació per endavant i la seva concessió serà comunicada per escrit.

Tota la informació d'aquesta sortida a motorsport.racc.es i a www.jas.es. Informació addicional del Rally Monte-Carlo Historique a www.acm.mc