motorsport

Noticias

Detalls de qualitat en un ral.li Premium

09/02/2018

La setmana vinent finalitza el termini per inscriure's al 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes"

La segona edició del Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" té ultimats tots els punts que perfilen la convocatòria, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de març de 2018. Dimarts que ve, 13 de febrer, es tancaran les inscripcions i a partir d'aquest dia es podrà comprovar quins són els equips que han acceptat el repte que presentarà aquest ral·li de regularitat per a clàssics construïts fins el 1984, amb els trams en carretera tancada i organització del RACC.

Un dels beneficis més valorats pels participants és el tracte Premium que reben tots els pilots i copilots. Entre ells s'inclou poder gaudir d'una gastronomia de qualitat que permet viure una reconfortant experiència, atès que tots els equips podran despreocupar-se de manutenció i allotjament al llarg de tot el ral·li, comptant amb hotels i restaurants que ofereixen qualitat i confort. Aquests són els establiments del 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes":

Divendres, 2 de març

Dinar previ a la sortida a l'Hotel Barcelona Catedral (****), situat a molt pocs metres del parc tancat, que oferirà a tots els participants un menú i un servei ràpids, adequats al moment de la sortida. Aquesta tindrà lloc a les 15h.

Breu re-agrupament de 15' i amb un detall gastronòmic exclusiu ofert per Nandu Jubany en el seu restaurant Can Jubany (* Michelin), de Calldetenes, una gran oportunitat per recuperar forces davant la part nocturna de la primera etapa.

Allotjament i sopar, a les 21.30h, a l'Hotel Mas Solà (****), de Santa Coloma de Farners, amb tota la comoditat d'un establiment pensat per als moments de descans, que és el que es necessita després d'una dura primera etapa que donarà pas a un nou dia amb molts quilòmetres per recórrer. Sopar bufet amb gastronomia local i tocs de creativitat.

Dissabte, 3 de març

Dinar a les 13h en el re-agrupament situat a la Domaine de Falgos, a Saint Laurent de Cerdans, on es podrà degustar un deliciós menú en plena segona etapa. La Catalunya francesa acollirà a tots els assistents en un menjador amb magnífiques vistes al golf del resort i els Pirineus.

Allotjament i sopar de repartiment de premis, a les 22h, a l'hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona (****), un excel·lent establiment amb vistes al mar i al sol naixent. El sopar tindrà lloc en un entorn perfecte per al colofó d'un ral·li de nivell i es podrà posar en comú amb la resta de participants les experiències viscudes en una prova única.

Els patrocinadors Oficials del 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" són el Grup Andbank Private-Bankers i l'hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona. Els col·laboradors Oficials són BRM Chronographes; Mestres, vins de cava; Sport; Blunik Precision Chrono; AutoSport Hebdo; Ajuntament de Barcelona i Vallespir Retro Courses, que sumaran els seus esforços a una prova que és ja la millor cita de carretera pels automòbils clàssics.

Una prova lineal, com les d'abans
El 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" tornarà a ser com en la primera edició una prova lineal de regularitat per automòbils clàssics, en carretera tancada, mitjanes de fins a 55 km/h amb dos tipus de mitjana a escollir i totes les innovacions que en la seva primera edició van marcar tendència en els ral·lis estrictament de regularitat. Tot això amb prestacions de comoditat que el converteixen en un autèntic esdeveniment Premium.

La prova, d'aproximadament 600 km de recorregut, es disputarà al llarg de dos dies amb sortida (2 de març, 15h, Avinguda de la Catedral) i arribada (3 de març, 20.30h, Hilton Diagonal Mar Barcelona) a Barcelona. L'etapa inicial, en bona part nocturna, tindrà uns 200 km. La 2a etapa, completament diürna, es dirigirà a França amb una parada per l'esmorzar, i el ral·li tornarà des del país veí fins a la Ciutat Comtal després d'uns 400 km. La configuració és lineal i recorda els ral·lis d'abans com el "Dues Catalunyes" al que vol rememorar, prova que va disputar sis edicions en els anys 60 i sempre amb organització del RACC.

En el 2n Rally Catalunya Històric "Trofeu Dues Catalunyes" s'admet la participació de vehicles construïts entre els anys 1947 i 1984, agrupats en 6 classes, i també podran participar els cotxes que es van fabricar el 1985 i 1986, optant únicament al trofeu de classe encara que no a la classificació final. L'import de la inscripció (1.300 i 1.150 per als socis RACC) contempla prestacions tipus Premium, amb tot inclòs. A més de l'oferta gastronòmica i d'allotjament abans descrita, la inscripció també inclou: transport d'equipatges durant el ral·li; cronometratge Blunik; seguiment GPS; enviament de resultats tram a tram a dispositius mòbils; obsequis exclusius; placa metàl·lica de la prova i record "finisher" per als dos integrants de l'equip.