motorsport

Noticias

El RACC perfila els detalls del 3r Rally Catalunya Històric-Rally de Les Caves

16/01/2019

· El període d'inscripció roman obert fins al 12 de febrer

El RACC ha publicat el reglament del 3r Rally Catalunya Històric, el ral·li Premium per a vehicles clàssics que se celebrarà l'1 i 2 de març de 2019, amb sortida i arribada a Barcelona. En aquesta edició, l'itinerari rememorarà el Rally de les Caves, antiga prova que es va integrar en el Rally Catalunya el 1973, quan transcorria per les comarques de l'Anoia, Alt i Baix Penedès i voltants.

El Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves és una prova de regularitat per a clàssics que se celebra en trams de carretera tancats al trànsit i amb dos tipus de mitjana a escollir. Admet la participació de vehicles construïts entre 1947 i 1984, agrupats en 6 classes, i també s'autoritzaran cotxes fabricats entre 1985 i 1988. El període d'inscripció romandrà obert fins al 12 de febrer.

En aquesta tercera edició, la imatge del Rally Catalunya Històric rep com a novetat el color groc del RACC destacant en el fons de la placa del ral·li i del cartell oficial. La combinació del groc amb les lletres en negre ofereix una impactant vistositat que redundarà en la visibilitat d'aquests elements identificadors de la prova.

Dos dies de ral·li
El ral·li es compondrà d'un itinerari lineal, diürn i nocturn, d'aproximadament 600 km: 260 km en l'etapa del divendres 1 de març i altres 350 km en l'etapa del dissabte 2. Encara que l'itinerari exacte no es donarà a conèixer fins a pocs dies abans del ral·li, el programa resumit previst és el següent:

Divendres, 1 de març de 2019
9 a 12h  
Verificacions a Barcelona (Av. de la Catedral)

12.30h    
Sortida des de Barcelona (Av. de la Catedral)
Dinar en ruta a la comarca del Penedès
Re-agrupament al Vendrell

21h        
Final de la 1a etapa a l'Hotel Ra del Vendrell
Sopar i allotjament

Dissabte, 2 de març de 2019
9h         
Sortida de la 2a etapa des del Vendrell
Re-agrupament i esmorzar a Aiguaviva

19.17h    
Final de Ral·li a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Sopar de clausura, repartiment de premis en aquest establiment

Al final de la primera etapa, l'establiment hoteler del Vendrell serà el lloc perfecte per a l'acomodament dels participants, mentre que el dissabte l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona es convertirà per segon any en l'epicentre del final de ral·li.

Els drets d'inscripció (1.500 i 1.400 per als socis RACC) són de la modalitat "tot inclòs" per a pilot i copilot: el primer dia s'ofereix bufet en ruta, sopar i nit d'hotel en habitació doble (esmorzar inclòs); i el segon dia dinar en ruta, sopar de clausura amb lliurament de premis i nit d'hotel en habitació doble (amb esmorzar).

La inscripció també inclou transport d'equipatges durant tot el ral·li, cronometratge Blunik i seguiment GPS, tramesa de resultats tram a tram a dispositius mòbils, obsequis exclusius, programa amb fotos de tots els cotxes participants, placa metàl·lica de la prova i record "finisher" per a pilot i copilot, entre altres serveis.