motorsport

Noticias

El 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves presenta el seu cartell amb la viticultura com a protagonista

12/02/2019

La prova tindrà un recorregut lineal, com en els ral·lis d'abans, amb un total de més de 600 km dels quals 152,5 km seran de regularitat controlada en carretera tancada

Compte enrere per al 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves, la prova de regularitat Premium per a clàssics que se celebrarà els propers dies 1 i 2 de març, amb sortida i arribada a Barcelona. El recorregut del ral·li tindrà trams de carretera tancada i passarà per una bona part de les que van fer famós el mític Rally de les Caves de principis dels anys 70, prova que posteriorment es va integrar en el Rally Catalunya.

Aquesta setmana es tancaran les inscripcions i el 25 de febrer es farà públic l'itinerari en la presentació oficial de la prova davant els participants i la premsa. El recorregut circularà per les comarques de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès i els seus voltants, en uns paratges en els quals les vinyes conformaran el paisatge principal del ral·li.

El cartell oficial del 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ofereix precisament una vista fantàstica de la viticultura que presideix el ral·li, en combinació amb el SEAT 124 Especial 1800 que utilitzarà Salvador Cañellas, pilot guanyador del primer Rally Catalunya-Rally de les Caves, prova que va tenir lloc el 1973.

La bellesa de les carreteres i de l'entorn, una organització de prestigi mundial i una selecta inscripció que gaudirà de totes les comoditats i serveis posats a la seva disposició pel RACC, completen els ingredients d'aquest ral·li Premium que torna a comptar amb el patrocini de l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i Andbank. La prova també té el patrocini institucional de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament d'El Vendrell, així com el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Ajuntament d'El Montmell.

El 3r Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves tindrà un itinerari previst de 608,43 km, dels quals 152,51 km seran de regularitat controlada a través de 14 trams diferents tancats al trànsit (cap d'ells es repetirà). El cronometratge es realitzarà a través de tecnologia Blunik.

La sortida tindrà lloc a l'avinguda de la Catedral de Barcelona a les 12.30 hores del divendres, 1 de març, etapa que finalitzarà a partir de les 21 hores a l'Hotel Ra del Vendrell. La segona etapa arrencarà des d'aquesta mateixa ubicació a les 9 hores de l'endemà dissabte, i finalitzarà a partir de les 19.16 hores a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, establiment en el qual tindrà lloc el sopar de clausura i el lliurament de premis.

Divendres, 1 de març de 2019
9 a 12h    
Verificacions a Barcelona (Av. de la Catedral)

12.30h    
Sortida des de Barcelona (Av. de la Catedral)
Dinar en ruta a la comarca del Penedès
Re-agrupament a El Vendrell

21.01h    
Final de la 1a etapa a l'Hotel Ra d'El Vendrell
Sopar i allotjament

Dissabte, 2 de març de 2019
9h        
Sortida de la 2a etapa des de l'Hotel Ra d'El Vendrell
Re-agrupament i esmorzar a Aiguaviva-El Montmell

19.16h    
Final de ral·li a l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona
Sopar de clausura i repartiment de premis en aquest establiment

Reglament particular a http://motorsport.racc.es/catalunya-historic/. Aquest document ofereix tota la informació necessària, encara que l'itinerari i els trams de regularitat no es donaran a conèixer fins al citat dia 25 de febrer, a les 17 hores, durant la presentació oficial de la prova.