motorsport

Noticias

Toyota, protagonista del 55 RallyRACC

31/07/2019

Per segon any consecutiu, un Toyota Yaris WRC és el gran protagonista del cartell oficial del RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA, Rally de España 2019. La 55 edició de la cursa catalana, penúltima del Campionat del Món FIA de Ral·lis de 2019, es disputarà del 24 al 27 d'octubre amb base a Salou i al parc temàtic i d'oci PortAventura World.

Amb aquest nou acord de patrocini, Toyota Espanya es manté com a Official Sponsor del ral·li. La imatge de la companyia i els seus productes ocuparan una bona part de la campanya de promoció del ral·li, des del cartell oficial que acaba de presentar-se fins a la presència en tota la documentació tècnica i tríptics informatius, programa oficial, banderoles i tots els elements publicitaris situats a Salou i PortAventura World. A més, Toyota tindrà una destacada presència en tots els actes de presentació que es convoquin, així com en el recinte on se situï la Direcció de Cursa i el Centre de Premsa.

Toyota, a través de la seva filial espanyola, ratifica el seu compromís amb el WRC d'acord amb l'important paper esportiu que l'equip TOYOTA GAZOO Racing WRT protagonitza en el Campionat del Món FIA. L'equip que dirigeix Tommi Mäkinen és un dels principals actors del mundial i, encara que la marca ocupa la segona posició provisional en l'apartat de Constructors, la parella formada per Ott Tänak i Martin Järveoja, lidera la classificació provisional de Pilots després de guanyar els ral·lis de Suècia, Xile i Portugal i ser el tàndem que suma més victòries en el que va de temporada.

Els altres dos duets de pilot i copilot de TOYOTA GAZOO Racing figuren en sisena (Kris Meeke-Sebastian Marshall) i desena posició (Jari-Matti Latvala-Miikka Anttila). En la que serà la seva tercera participació en el RallyRACC, TOYOTA GAZOO Racing alinearà un important equip disposat a batallar per un podi que els seus pilots desitgen més que mai.

Programa resumit del 55 RallyRACC
21 d'agost Publicació del Reglament Oficial
27 de setembre Publicació del Rally Guide 2 i del roadbook
21 d'octubre Obertura de l'HQ (PortAventura)
22 i 23 d'octubre Reconeixement dels trams
24 d'octubre Shakedown (9.00h) i cerimònia de sortida (19h)
25 d'octubre 1a jornada de ral·li (entre 8.00h i 19.35h)
26 d'octubre 2a jornada de ral·li (entre 7.30h i 18.45h)
27 d'octubre 3a jornada de ral·li (entre 6.45h i 13.26h)