motorsport

Noticias

El Volant RACC arriba a la terra

29/08/2019

Aquest cap de setmana es disputa la tercera cita del certamen i primera sobre terra, el Ral·li Torrefeta

Tercera cita de la temporada del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Després de les dues primeres i emocionants cites sobre asfalt, la terra agafa el relleu en la copa de promoció amb més solera del país, el Ral·li Torrefeta-Florejacs-El Llor que donarà lloc també l'arrencada de la segona part de la temporada.

Amb dos triomfs en les dues primeres proves puntuables, Luka Larrosa i el seu copilot Briggite Saurí dominen amb autoritat aquesta 41 edició del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Dos triomfs imponents que donen un primer avantatge al pilot de Santa Coloma de Cervelló, però que, amb cinc proves per davant, encara queda molt per veure. Veurem a Cervera si el domini de Larrosa segueix en aquest nou canvi de superfície, la terra, i també de que són capaços els seus rivals en la baralla pel títol.

Segon en la classificació general i dominador entre els joves pilots de la categoria Júnior trobem a Marc Ventura segon en les dues proves disputades. Ventura és una de les fermes promeses dels ral·lis catalans i a Cervera espera poder començar a posar-li les coses més difícils al líder. Si bé les diferències entre tots els classificats encara són mínimes, entre els tres primers estan especialment ajustades. Ventura es troba a tan sols 14 punts de Larrosa, mentre que Daniel Dalmau és tercer del Volant RACC / Trofeu MAVISA a 21 punts del primer classificat. 

Una miqueta més enrere, però encara amb totes les opcions a barallar pel títol es troben empatats a punts el quart i cinquè classificats Marcel Abad, segon entre els Júnior, i Rubén Muñoz. Cal destacar també que la setena i vuitena posició és per a dos germans, Ferran i Roger Aymerich separats per tan sols dos punts i que també es troben en els primers llocs dels pilots que barallen per la classificació dels més joves.

El Ral·li Torrefeta-Florejacs-El Llor se celebrarà íntegrament el dissabte sobre trams de terra que seran secrets fins a poc abans d'arrencar la prova organitzada per l'Escuderia WRC Management.

 

Organitzador: *WRC *Management

Quilòmetres totals: 107,14 km

Quilòmetres cronometrats: 96,02 km

Nombre de trams: 7 (3 diferents)

Trams-Hora passo:

A: 12.13 - 13.59 - 15.45

B: 12.51 - 14.37 - 16.23

C: 17.16