motorsport

Noticias

El Volant RACC entra en la seva fase més decisiva

03/10/2019

Amb la disputa del Ral·li La Pineda, la copa de promoció del RACC arriba al seu punt més important on es començaran a definir els favorits al títol

Aquest cap de setmana es disputa la cinquena prova puntuable per al Volant RACC / Trofeu MAVISA, el Ral·li La Pineda Platja, prova que marcarà ja els candidats al títol final en una temporada extremadament competida i en la qual els quatre primers classificats estan separats per tan sols 30 punts.

Després de disputar-se les dues últimes cites sobre terra, el Ral·li La Pineda Platja organitzat per l'Escuderia Costa Daurada, serà el retorn del certamen a l'asfalt, trams mundialistes i en els quals els quatre primers classificats lluitaran pel lideratge en el certamen. Luka Larrosa i el seu copilot Brigitte Saurí comanden la classificació i han estat els vencedors de les dues proves d'asfalt celebrades fins ara. Compten amb tan sols vuit punts d'avantatge sobre els pilots més regulars del Volant RACC / Trofeu MAVISA, Marc Ventura i Gerard Alsina, que malgrat no guanyar cap prova encara, sempre han estat en les posicions capdavanteres. Ventura lidera també la classificació Júnior.

La tercera plaça és per a l'equip revelació de la temporada, Ferran Aymerich i Isaac Pujol, que han sumat les dues últimes victòries en el Volant RACC / Trofeu MAVISA, totes dues sobre trams de terra i es troben a 25 punts del líder Larrosa i també es segons en la categoria Júnior a 11 punts del lideratge. Quart i a 30 punts del líder tenim a Daniel Dalmau aquesta vegada copilotat per Arnau Perera que compta amb les màximes opcions al títol mancant tres proves per al final del campionat.

En el Ral·li La Pineda Platja també estaran presents Roger Aymerich-Eric Bellver, Rubén Muñoz-Javier Martínez, Anna Tallada-Laura Camps, Marcel Abad-Pere Requena, Miquel Riera-Vejas Paulius, Josep Segalàs-Xavier Carulla i Ramon Garcia-Marc Cendra, encara que aquests últims sense puntuar ni bloquejar punts per al campionat.

El Ral·li La Pineda Platja es disputarà en dissabte i comptarà amb la seva base instal·lada a La Pineda. En total se celebraran sis trams cronometrats a disputar-se en dues ocasions cadascun, que sumaran gairebé 60 quilòmetres contra el rellotge.

 

Fitxa XI Ral·li La Pineda Platja

Organitzador: Escuderia Costa Daurada

Quilòmetres totals: 285,82

Quilòmetres cronometrats: 58,46 km

Nombre de trams: 6 (3 diferents)

Trams-Km.-Hora pas 1r i 2n:

A Colldejou (10,450 km): 13.24 i 17.17

B Serra d'Almos (7,512 km): 14.08 i 18.01

C Coll d'Aumet (11,432 km): 14.36 i 18.28