motorsport

Noticias

El Volant RACC arriba a la seva recta final

31/10/2019

Amb tan sols dues cites per davant el títol comença a decidir-se aquest cap de setmana en el Ral·li de Terra de Tàrrega

 

Aquest cap de setmana tindrà lloc la sisena i penúltima prova puntuable de la temporada per al Volant RACC / Trofeu MAVISA, el Ral·li Ciutat de Tàrrega. Amb aquesta cita sobre terra i l'última en el Ral·li 2000 Viratges sobre asfalt, la copa de promoció del RACC decidirà al nou campió.

La igualtat està sent màxima aquesta temporada, si bé en els ral·lis d'asfalt el màxim dominador ha estat Luka Larrosa i la copilot Brigitte Saurí, amb dues victòries i un segon lloc en les tres proves celebrades sobre aquesta superfície, la qual cosa el situen com a líder i pilot a batre. Però per darrere, un grup de tres pilots encara poden posar les coses difícils als actuals líders del Volant RACC / Trofeu MAVISA.

Marc Ventura, Ferran Aymerich i Daniel Dalmau compten amb clares opcions al títol final. Ventura i el seu copilot Gerard Alsina estan protagonitzant una temporada molt regular, sempre han estat entre els millors, però si vol donar el cop al títol, una victòria els posaria amb plenes opcions. Amb dues victòries en les dues cites sobre terra, Ferran Aymerich i Isaac Pujol tornen al seu terreny favorit a Tàrrega, on esperen seguir amb el seu ple de victòries sobre terra i posar en dificultats el lideratge de Larrosa. Daniel Dalmau és dels quatre pilots millor posicionats en la baralla pel campionat el que a més punts està del líder, però amb dues carreres per davant res es pot descartar.

Per darrere, amb mínimes opcions o ja sense possibilitats de lluitar pel títol, Roger Aymerich, Rubén Muñoz, Marcel Abad, Anna Tallada i Miquel Riera competiran per places d'honor en el Volant RACC / Trofeu MAVISA.

En la classificació dels pilots Júnior, l'emoció també està garantida. El segon classificat en el campionat absolut, Marc Ventura és el líder entre els joves, seguit molt de prop per Ferran Aymerich que encara pot donar la campanada, l'altre Aymerich, Roger és tercer i els pilots que van de menys a més en el certamen, Marcel Abad i Anna Tallada estan classificats a continuació.

La que serà la vint-i-sisena edició del Ral·li de Terra de Tàrrega es disputarà aquest dissabte i diumenge. El dissabte es realitzaran les verificacions i els reconeixements als trams, mentre que el diumenge es disputarà la part competitiva de la prova. Tàrrega serà la base del ral·li i que comptarà amb dos trams cronometrats als quals es realitzaran tres passades per cadascun.