motorsport

Noticias

El Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves obre inscripcions

11/12/2019

· Salou se suma al ral·li d'històrics del RACC · Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona renova el patrocini per tercer any consecutiu i consolida la seva col·laboració a llarg termini

La 4a edició del Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves ha obert el període d'inscripció. La prova de regularitat per a vehicles històrics que organitza el RACC se celebrarà els dies 28 i 29 de febrer de 2020 i comptarà amb un recorregut d'aproximadament 600 km, amb sortida i arribada a la ciutat de Barcelona. Tot i que el recorregut romandrà en secret fins a pocs dies abans del seu inici, els participants pernoctaran a Salou i això garanteix que la majoria de trams seran els del Mundial de Ral·lis.

En aquesta quarta edició, el RACC i l'organitzador belga Ypres Historic Rally, han arribat a un acord mitjançant el qual tots dos clubs creen el 2020 el campionat "Historic Regularity Challenge", que té com a finalitat promocionar i compartir les experiències d'aquests dos històrics ral·lis. El vencedor del Rally Catalunya Històric 2020 tindrà una inscripció gratuïta a l'Ypres Historic Regularity Rally de 2020 (27 a 29 de novembre), mentre que l'equip que aconsegueixi guanyar la prova belga tindrà així mateix una inscripció gratuïta per al Rally Catalunya Històric 2021 en la modalitat Premium (tot inclòs). A més, el vencedor absolut de l'"Historic Regularity Challenge" podrà participar també gratis en el Rally Monte-Carlo Historique de 2021. Per tot això, sumat al prestigi que s'ha llaurat el Rally Catalunya Històric, s'espera un nivell d'inscripció molt significatiu.

Dos dies de ral·li i tres modalitats de participació
Com a novetat en aquesta edició, els equips podran triar tres tipus d'inscripció: Premium, Bàsic i One-day. La primera és una modalitat amb tot inclòs per a pilot i copilot. El primer dia s'ofereix bufet en ruta, sopar i nit d'hotel en habitació doble (esmorzar inclòs); i el segon dia dinar, sopar de clausura amb lliurament de premis i nit d'hotel en habitació doble (amb esmorzar) a l'Hotel Hilton Diagonal Mar. A més, la inscripció també inclou transport d'equipatges durant tot el ral·li, cronometratge Blunik, seguiment GPS, tramesa de resultats tram a tram a dispositius mòbils, obsequis exclusius per a pilot i copilot, programa de col·leccionista amb fotos de tots els cotxes que participen, placa metàl·lica de la prova i record "finisher" per a pilot i copilot, entre altres serveis. Aquesta opció té un preu de 1.500 per equip.

La versió Bàsic', novetat d'aquesta edició, inclou bufet en ruta i sopar de clausura, amb un cost de 1.000 per equip. Aquesta vegada també es contempla la modalitat One-day', que ofereix la possibilitat de participar només en la jornada del dissabte 29 per un preu de 500 per equip, amb el sopar de clausura inclòs. A les diferents opcions per a poder gaudir del ral·li s'uneixen els importants descomptes als quals podran accedir determinats equips: els socis del RACC, els participants que repeteixin i els que aconsegueixin la inscripció d'un pilot que no hagi participat anteriorment.

A nivell esportiu, el Rally Catalunya Històric-Rally de les Caves es basa en la regularitat en carretera tancada que combina conducció diürna i nocturna i que, en aquesta ocasió, oferirà dues categories a triar: Regularitat Sport (màxim de 55 km/h) amb mitjana alta i baixa i Regularitat Súper Sport (màxim 70 km/h).

Els equips interessats a inscriure's al Rally Catalunya Històric podran fer-ho fins a l'11 de febrer de 2020, dia en què es tancarà el termini. El full d'inscripció es troba ja en el web www.rallycatalunyahistoric.com i les places estan limitades a 60 cotxes.

Salou s'uneix al Rally Catalunya Històric
Encara que l'itinerari es donarà a conèixer en l'últim moment, el RACC ha revelat la ubicació del final de la primera etapa i lloc en el qual el ral·li farà una pausa durant la nit del 28 de febrer: Salou. La notorietat d'aquesta turística localitat de la Costa Daurada està a l'apogeu, en bona part per ser la ciutat que acull des de fa 15 anys el RallyRACC del Campionat del Món FIA de Ral·lis i el tram urbà d'aquesta cursa. Salou és el marc idoni per al sempre multitudinari parc tancat i el podi de sortida i arribada de la prova mundialista. La novetat de la presència de Salou en el desenvolupament del Rally Catalunya Històric és una gran notícia per a participants i seguidors.

Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona renova el patrocini per tercer any consecutiu i consolida la seva col·laboració a llarg termini
El parc tancat de l'arribada de la prova durant la tarda-nit del dissabte 29 de febrer, el sopar oficial i el posterior lliurament de premis tindran una vegada més un escenari de luxe com és l'Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Situat en el barri del Poblenou i a pocs metres de la platja, Hilton Diagonal Mar és un hub modern, vibrant i dinàmic que acull a tota mena de visitants, des del client de negocis internacional fins als talents emergents de la ciutat, sense oblidar el turista d'oci i el client barceloní.

L'hotel compta amb 433 habitacions, en les quals s'inclouen 21 suites, així com 22 sales de reunions amb llum natural i un Ballroom amb una capacitat màxima per a 1.000 persones.

L'oferta gastronòmica del Hilton Diagonal Mar Barcelona es concentra en tres punts neuràlgics: el Purobeach Barcelona Restaurant & Bar, obert de maig a octubre, i AÜRT i MA'I, el nou projecte de restauració de l'hotel capitanejat per Artur Martínez, que ha estat guardonat recentment amb la seva primera Estrella Michelin.