motorsport

Noticias

Josep Mateu, reelegit president del RACC per als propers 4 anys

27/10/2020

L'entitat inicia una nova etapa havent-se consolidat com un Club de Serveis a la Mobilitat per donar serveis a totes les persones que combinen en els seus desplaçaments tots els modes de transport (anant a peu, en cotxe, en moto, en bicicleta, en patinet, en transport públic o en transport compartit)

D'acord amb el que marquen els seus estatuts, el passat 16 de setembre el RACC va convocar eleccions per renovar la seva Junta Directiva. Aquest procés electoral ha finalitzat el 19 d'octubre amb la proclamació, per part de la Comissió Electoral, de Josep Mateu com a president del Club per al període 2021-2024.

Mateu inicia el seu segon mandat al capdavant del Club amb una Junta Directiva que integra persones que majoritàriament ja formaven part de la Junta anterior i també amb noves incorporacions, tots amb una reconeguda experiència en els seus respectius àmbits professionals.

L'entitat comença aquesta nova etapa havent culminat la seva transformació digital, anticipant-se a les noves necessitats amb serveis que es consoliden i amb nous projectes per ajudar les persones, les empreses i la societat a afrontar els canvis en la manera de viure i de desplaçar-se que estem vivint i que, a conseqüència de les actuals circumstàncies sanitàries, encara s'han accelerat més.

La nova Junta Directiva del RACC, amb el compromís i la col·laboració de l'equip directiu de l'entitat, té com a objectius:

Fer créixer l'entitat com a Mobility Club, per ajudar totes aquelles persones que avui combinen diàriament tot tipus de modes de transport, des del cotxe fins a la bicicleta, el patinet, el transport públic i el transport compartit, o que simplement van a peu, fent compatible la seva mobilitat amb el progrés econòmic i la protecció del medi ambient.
 
Superar amb èxit els exigents reptes que està generant la covid-19, impulsant el benestar dels socis, de les seves famílies i de tota la societat.
 
Fomentar un relleu generacional progressiu d'una forma sòlida i cohesionada per enfortir el compromís del RACC amb el present i el futur de les persones i amb el progrés de la societat.
 
Reforçar el compromís amb les persones grans, desenvolupant un Senior LAB per crear els serveis específics que necessiten per poder afrontar els reptes que la tecnologia i els nous hàbits socials els plantegen. 
 
Posar al servei dels socis els avantatges de la digitalització, fent evolucionar l'oferta de valor del Club tant en l'àmbit assegurador com en l'assistencial.
 
Continuar sent un referent en l'àmbit de l'esport del motor, organitzant esdeveniments de rellevància internacional i continuant formant joves pilots en els valors del Club.

PRESIDENT
Josep Mateu Negre

JUNTA DIRECTIVA
Immaculada Amat Amigó
Empresària i Presidenta del Consell d'Amat Immobiliaris

Ferran Conti Penina
President d'HaciendasBio

Agustí Cordón
CEO d'Anantara Ventures

Pedro de la Rosa Martínez
Comentarista de TV i Ex pilot de F1

Mercedes de Pablo López
Empresària i Consellera Independent

Marta Domènech Tomás
Gerent d'Hotels Priorat

Albert Esteve Cruella
President de la Corporació Químico-Farmacèutica Esteve

Joaquim Folch-Rusiñol Faixat
President de CORVER

Iñaki González Alonso
Soci i Consultor d'IG Business Consulting

Inka Guixà Fisas
Directora General i Vicepresidenta del Consell d'Administració de La Farga Yourcoppersolutions, SA

Manuel Puig Rocha
Vicepresident de Puig

Germán Ramón-Cortés
President de la Fundació Catalunya - La Pedrera

Genís Roca Verard
President de RocaSalvatella

Alfonso Rodés Vilà
President d'Havas Media Group

Juan Antonio Samaranch Salisachs
Soci Fundador de GBS Finance, President d'Olympic Channel Services i membre del Comitè Olímpic Internacional

Juan Torras Gómez
Soci i director de TG Asesores