motorsport

Noticias

Neix el RallySprint RACC amb l'objectiu que els pilots recuperin l'esperit de la competició

19/11/2020

La nova cursa tancarà la temporada de rallyes del país

El RACC i el Circuit organitzen el 1er RallySprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya. La prova, que es disputarà el pròxim dissabte 19 de desembre a la pista de Montmeló, s'ha creat amb l'objectiu que els pilots de rallyes recuperin l'esperit de la competició en una temporada marcada per la covid-19.

El Club i el Circuit, amb la col·laboració de les administracions, treballen perquè aquest esdeveniment esportiu es pugui celebrar de forma segura atesa la incerta situació provocada per la pandèmia. Per aquest motiu, l'esdeveniment se celebrarà a porta tancada. A més, els equips i professionals desplaçats al traçat hauran de passar per un control de temperatura i portar la mascareta, així com seguir les indicacions del personal de seguretat.

En la primera edició del RallySprint RACC els pilots recorreran un total de 33 quilòmetres cronometrats, que constarà d'un tram d'11 km que es repetirà 3 vegades. La prova inclou part del traçat de la cursa de Fórmula 1 i una passada de reconeixements el mateix dia 19 al matí.

Des del dijous 19 de novembre es poden inscriure a la cursa els cotxes de Velocitat, Regularitat Sport i Regularitat Supersport que autoritzi la Federació Catalana d'Automobilisme. Les inscripcions a la competició es poden realitzar a la pàgina web.

Amb l'objectiu d'ajudar a combatre la pandèmia, l'organització donarà part dels ingressos recaptats per les inscripcions dels equips a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la recerca, la sensibilització i la divulgació de la covid-19.

No és la primera vegada que els cotxes de rallyes competeixen a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya. El 1993 i el 1995 el Circuit va formar part del recorregut del Rallye Catalunya Costa-Brava, prova puntuable pel Campionat del Món de Rallyes. Aleshores, els millors temps del tram van ser per François Delecour i Armin Schwarz respectivament.

Inscripcions, reglament i més informació: http://motorsport.racc.cat
Contacte: RACC Àrea Esportiva rallyracc@racc.es 93 495 50 34