motorsport

Noticias

El Volant RACC arriba a la seva primera cita sobre terra

02/09/2021

Amb Ferran Aymerich com a sòlid líder, en el Ral·li Memorial Abel Puig la copa de promoció del RACC reprèn la seva activitat amb la primera prova de l'any sobre terra

El Volant RACC / Trofeu MAVISA canvia a la terra en la qual serà la seva quarta prova de la temporada, el Ral·li Memorial Abel Puig. Una cita en la qual podrien canviar les coses i en la que els més especialistes sobre aquesta superfície podrien fer un pas endavant en la classificació.

Ferran Aymerich i el seu copilot Eric Bellver dominen la classificació del Volant RACC / Trofeu MAVISA amb el seu Peugeot 208 1.2 PureTech, després de les primeres tres cites disputades, on s'han imposat en les tres, totes elles sobre asfalt. A Cervera la parella líder intentarà seguir amb el seu domini per a defensar les seves clares opcions al títol final.

Ruben Muñoz i Javi Martínez ocupen la segona posició en la classificació i són els principals rivals d'Aymerich a 23 punts amb quatre proves encara per davant. Els segueixen en la classificació del Volant RACC / Trofeu MAVISA Antonio Herrerias i Roger Bergadà empatats a punts en la tercera i quarta plaça respectivament i ha 43 punts del cap i en segona i tercera posició de la classificació dels Júnior, encapçalada també per Roger Aymerich.

El Memorial Abel Puig, organitzat per l'escuderia WRC Management C.E, se celebrarà íntegrament el dissabte 4 de setembre. La base de la prova estarà situada en la localitat lleidatana de Cervera i constarà de sis trams, dos de diferents, que sumaran 70 quilòmetres contra el rellotge per un total de 134 amb enllaços.

 

Fitxa II Memorial Abel Puig

Organitzador: Escuderia WRC Management C.E
Quilòmetres totals: 134, 91 Km
Quilòmetres cronometrats: 70,11 km
Nombre de trams: 6 (2 diferents)
Més informació: Jordi López
www.raccmotorsport.cat

 

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA

Pilots:
1. Ferran Aymerich, 85 Punto. 2. Ruben Muñoz, 62. 3. Antonio Herrerías, 42. 4. Roger Bergadà, 42. 5. Joan Torres, 32. 6. Alejandro Mauro, 18. 7. Enric Borras 14. 8. Joan Segalàs, 0. 9. Miquel Riera, 0.

Copilots:
1. Eric Bellver, 85 Punts. 2. Javi Martínez, 62. 3. Javier Martínez, 42. 4. Christian Gómez, 42. 5. Eric Rodríguez, 32. 6. Mauro Barreiro, 18. 7. Paloma Cebrian 14.

Júnior:
1. Ferran Aymerich, 87 Punts. 2. Antonio Herrerías, 45. 3. Roger Bergadà, 44. 4. Joan Torreas, 36. 5. Alejandro Mauro, 18. 6. Enric Borras, 16. 7. Joan Josep Segalàs, 0.