motorsport

Noticias

Victoria de Muñoz que posa emoció en el Volant RACC

27/09/2021

La victòria aconseguida en el Ral·li de Vidreres de Terra i l'abandó del líder Ferran Aymerich deixa el certamen més obert mancant dues proves

El Volant RACC / Trofeu MAVISA continua obert. Després de la disputa de la cinquena prova puntuable de la temporada, el Ral·li de Vidreres - Maçanet de la Selva de Terra les diferències amb el líder, Ferran Aymerich i el segon classificat Rubén Muñoz, s'ajusten i amb dues proves encara per davant tot pot succeir.

Era tot o res. Rubén Muñoz era conscient que tan sols li valia el triomf per a seguir amb aspiracions al títol del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Amb la manera ataqui activat, Rubén i el seu copilot Javi Martínez es van col·locar líders des del principi i van encadenar scratch rere scratch per a assegurar per fi la seva primera victòria en la copa de promoció del RACC. Gràcies als millors temps en les segones passades els del Biela Club Manresa van sumar punts extra al seu caseller per a completar un cap de setmana perfecte.

Amb ganes de recuperar les bones sensacions amb el cotxe després dels problemes mecànics que van condicionar el seu inici de temporada, Roger Bergadà i Christian Gómez van sortir amb moltes ganes en la prova organitzat per l'entitat Peuabaix. Amb el primerenc abandó de Ferran Aymerich es van col·locar en segona posició ja des del primer bucle, controlant en tot moment als seus perseguidors, i per fi els integrants de l'equip de la FCA van poder finalitzar un ral·li sense contratemps. A més, Roger va aconseguir el seu primer triomf entre els pilots Júnior i afronta amb il·lusió la part final de l'any.

Els joves debutants en el Volant RACC / Trofeu MAVISA, Enric Borràs i Paloma Cebrián, van competir per primera vegada en els complicats camins de terra gironines amb el Peugeot 208 1.2 Pure Tech. Malgrat un contratemps mecànic en el primer tram que els va enfonsar en la classificació. Van poder continuar i portar el cotxe al parc tancat final en l'últim graó del podi, sent segons en el trofeu reservat als més joves.

Arribant a Vidreres a un pas del títol, la dupla formada per Ferran Aymerich i Eric Bellver no va tenir la sort de cara en la cinquena cita del certamen. Després de marcar un segon scratch en la primera especial, els nois de Apsa Motorsport van sofrir una bolcada que els va deixar fora de combat de bon matí. Segueixen lideris i favorits ja que sumen un resultat menys que els seus rivals, que ara es col·loquen a dos punts en la classificació

Classificacions Volant RACC / Trofeu MAVISA

Ral·li de Vidreres - Maçanet de la Selva de Terra
1.
Muñoz-Martínez (Peugeot 208 1.2 Puretec), 47:51.3. 2. Bergadà-Gómez (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 57.0. 3. Borras-Cebrián (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 5:26.6.

Pilots:
1.
Ferran Aymerich, 112 Punts. 2. Ruben Muñoz, 110. 3. Roger Bergadà, 79. 4. Antonio Herrerías, 60. 5. Eric Borràs, 32. 6. Joan Torres, 32. 7. Alejandro Mauro, 18.

Copilots:
1.
Enric Bellver, 112 punts. 2. Javi Martínez, 110. 3. Christian Gómez, 79. 4. Javier Martínez, 60. 5. Paloma Cebrián, 32. 6. Enric Rodríguez, 32. 7. Mauro Barreiro, 18.

Júnior:
1.
Ferran Aymerich, 114 Punts. 2. Roger Bergadà, 87. 3. Antonio Herrerías, 66. 4. Eric Borras, 37. 5. Joan Torres, 36. 6. Alejandro Mauro, 18.