motorsport

Noticias

Cita decisiva per al Volant RACC a Tàrrega

04/11/2021

Ferran Aymerich podria sentenciar el títol en la cita lleidatana on al seu rival pel títol Ruben Muñoz necessita la victòria per a arribar a l'última prova amb opcions

El Volant RACC / Trofeu MAVISA disputa aquest cap de setmana la seva sisena i penúltima cita de les temporada en el Ral·li Ciutat de Tàrrega. Ferran Aymerich i Ruben Muñoz es disputaran les seves opcions de títol.

La victòria de Muñoz i el seu copilot Javier Martínez a Vidreres va donar un gir al campionat i més després de l'abandó del líder. A Tàrrega, que serà l'última prova puntuable sobre terra, Ruben Muñoz necessita guanyar i que Ferran Aymerich i el seu copilot Enric Bellver, no finalitzin entre els primers ja que mentre aquest últim ja descompta un resultat, l'abandó a Vidreres, Muñoz compta amb tots els resultats.

Ferran Aymerich ha aconseguit quatre victòries en les cinc proves disputades del Volant RACC / Trofeu MAVISA, un triomf més aquí, un resultat entre els millors o una errada del seu rival, li donaria matemàticament el títol mancant l'última prova puntuable que se celebrarà a la fi d'aquest mateix mes a Manresa amb la celebració del Ral·li 2000 Viratges del Biela Club Manresa.
Però a Tàrrega hi ha més coses en joc, la resta de posicions del podi final, així com la baralla per la segona posició en la categoria Júnior, liderada també per Aymerich, viuran un nou capítol en la prova organitzada per l'Escuderia Tàrrega.

Roger Bergadà i Antonio Herrerías estan classificats en tercera i quarta posició en la classificació general del Volant RACC / Trofeu MAVISA i segona i tercera respectivament entre els Júnior. Tots dos compten també amb opcions, encara que escasses, a lluitar pel títol final. Enric Borràs també estarà en la sortida de la prova ilerdenca.

El Ral·li de Terra Ciutat de Tàrrega es disputarà íntegrament el diumenge. Comptarà amb un recorregut de 119,64 quilòmetres totals dels quals 76,89 correspondran als sis trams cronometrats, dos de diferents als quals se'ls donarà tres passades per cadascun.

 

Fitxa 27 Ral·li Ciutat de Tàrrega

Organitzador: Escuderia Tàrrega
Quilòmetres totals: 119,644 Km
Quilòmetres cronometrats: 76,890 km
Nombre de trams: 6 (2 diferents)
Més informació: Jordi López
www.raccmotorsport.cat

 

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA

Pilots:
1.
Ferran Aymerich, 112 Punts. 2. Ruben Muñoz, 110. 3. Roger Bergadà, 79. 4. Antonio Herrerías, 60. 5. Eric Borràs, 32. 6. Joan Torres, 32. 7. Alejandro Mauro, 18.

Copilots:
1.
Enric Bellver, 112 punts. 2. Javi Martínez, 110. 3. Christian Gómez, 79. 4. Javier Martínez, 60. 5. Paloma Cebrián, 32. 6. Enric Rodríguez, 32. 7. Mauro Barreiro, 18.

Júnior:
1.
Ferran Aymerich, 114 Punts. 2. Roger Bergadà, 87. 3. Antonio Herrerías, 66. 4. Eric Borras, 37. 5. Joan Torres, 36. 6. Alejandro Mauro, 18.