motorsport

Noticias

Victoria i lideratge de Muñoz al Volant RACC

08/11/2021

El nou campió es decidirà a Manresa a la fi de mes, Aymerich, segon a Tàrrega és el millor posicionat malgrat cedir el primer lloc, a Tàrrega es va assegurar el títol Júnior

Més emoció impossible. El Volant RACC / Trofeu MAVISA no es decidirà fins a l'última prova puntuable a Manresa del Biela Club, el mític 2000 Viratges. Ruben Muñoz i Javi Martínez van aconseguir un triomf que els permet arribar vius i lideris a la setena prova de la temporada, on malgrat cedir el lideratge, Roger Aymerich ho té més favorable en sumar tots els punts.

L'equip format per Rubén Muñoz i Javi Martínez continua apurant les seves opcions al títol de la monomarca del RACC i va aconseguir a Tàrrega un triomf de vital importància que deixa el campionat obert fins a l'última prova de l'any, precisament el seu ral·li de casa, el 2000 Viratges. Els del Biela van saber treure tot el suc en els trams de terra ilerdenques i van sumar la segona victòria consecutiva de la temporada, demostrant una clara progressió al volant del Peugeot afegint un punt extra gràcies al millor temps en la segona passada del tram A. Els de Manresa no ho tindran fàcil ja que han de descomptar el seu pitjor resultat de la temporada.

Els joves integrants de l'equip Apsa Motorsport no van poder certificar el títol en la sisena cita del calendari del Volant RACC / Trofeu MAVISA després d'una bona actuació però que no va ser suficient per a vèncer al seu rival pel títol Muñoz. Amb Eric Bellver a la seva dreta, el pilot gironí va aconseguir el segon lloc final i va ser el millor entre els Júnior, trofeu que ja deixa sentenciat i en el qual ha dominat àmpliament enguany. A més Ferran Aymerich va accelerar en l'última especial i va sumar un punt extra.

El tercer graó del podi va anar a parar en mans de l'equip becat per la Federació Catalana d'Automobilisme format per Roger Bergadà i Christian Gómez. Amb registres interessants en el seu haver condeixo les coses funcionen i un molt bon final de ral·li van poder superar un petit contratemps mecànic en el seu 208 i Roger va poder assegurar al seu torn la segona posició entre els més joves.

Els debutants del Motor Club Sabadell Enric Borràs i el seu copilot Paloma Cebrián, continuen evolucionant a bon pas en el sempre competit Volant RACC / Trofeu Mavisa. Amb el seu Peugeot 208 1.2 Pure Tech la jove parella es va acostar una mica més al ritme de cap i va arribar a marcar un tercer millor temps res més iniciar la jornada, mostrant un bon aprenentatge en la temporada d'estrena en el món dels ral·lis.

En aquesta bonica cita de terra organitzada per l'Escuderia Tàrrega vam poder assistir al debut en el Volant RACC / Trofeu MAVISA d'un nou tàndem en el certamen. Arribats des del Empordà, Joan Bonet i Alba Lloveras van tenir una bona primera presa de contacte amb el seu nou vehicle i van ser capaços de portar el cotxe a meta amb la finalitat de sumar quilòmetres i experiència per a futures ocasions.

 

Classificacions Volant RACC / Trofeu MAVISA

Ral·li de Terra Ciutat de Tàrrega
1. Muñoz-Martínez (Peugeot 208 1.2 Puretec), 40:28.3. 2. Aymerich-Bellver (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 26.1. 3. Bergadà-Gómez (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 1:26.09. 4. Borras-Cebrian (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 3:47.4. 5. Bonet-Lloveras (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 5:27.4.

Pilots:
1. Rubén Muñoz, 136 Punts. 2. Ferran Aymerich, 134. 3. Roger Bergadà, 97. 4. Antonio Herrerias, 60. 5. Enric Borràs, 48. 6. Joan Torres, 32. 7. Alejandro Mauro, 18. 8. Joan Bonet, 14.

Copilots:
1. Javi Martínez, 136 Punts. 2. Eric Bellver, 134. 3. Christian Gomez, 97. 4. Javier Martínez, 60. 5. Paloma Cebrian, 48. 6. Eric Rodriguez, 32. 7. Mauro Barreiro, 18. 8. Alba Lloveras, 14.

Júnior:
1. Ferran Aymerich, 141 Punts. 2. Roger Bergadà, 108. 3. Antonio Herrerias, 66. 4. Enric Borràs, 55. 5. Joan Torres, 36. 6. Alejandro Mauro, 18. 7. Joan Bonet, 16.