motorsport

Noticias

El Volant RACC reprèn la temporada amb l'arribada de la terra

01/09/2022

Després de les dues primeres proves disputades sobre asfalt, la terra agafa el protagonisme en la seva tercera cita de l'any que es disputarà a Cervera

El Volant RACC / Trofeu MAVISA reprèn la seva marxa amb la disputa de la seva tercera prova puntuable de la temporada, la tercera edició del Memorial Abel Puig organitzada per l'escuderia WRC Management. Amb dues proves disputades fins ara, totes dues sobre asfalt, la terra agafa el protagonisme per als seus dos següents ral·lis puntuables. Cinc pilots estan inscrits dins de la copa de promoció del RACC per aquesta cursa.

Tres equips separats per tan sols dos punts ocupen les tres primeres posicions. Joan Sabater i el seu copilot Gerard Taberner són els líders després d'imposar-se en la passada prova disputada a la Bisbal d'Empordà. Joan Torres amb Miquel Lorenzo són segons a dos punts del líder en aconseguir també un triomf en aquest cas en la prova inaugural a Valls. Mentre que el tercer lloc és per a Sergi Pérez i Isaac Pujol, empatat a punts amb Torres, després dels dos segons llocs aconseguits en les dues proves celebrades.

La igualtat vista fins avui podria donar un gir amb l'arribada de les proves de terra, on s'haurà de veure si els tres protagonistes d'aquest inici de temporada segueixen amb els seus bons resultats davant el canvi de superfície. Aquests tres pilots també ocupen els tres primers llocs entre els classificats Júnior del Volant RACC / Trofeu MAVISA.

Per darrere dels primers tres classificats es troben Guillem Orriols, Aleix Arcarons, Gerard Julià i Joan Bonet, encara amb molt a dir de cara a la llarga temporada que queda per davant del Volant RACC / Trofeu MAVISA.
El Ral·li Memorial Abel Puig se celebrarà íntegrament el dissabte 3 de setembre i comptarà amb sis trams, tres de diferents que sumaran 79 quilòmetres contra el crono. El recorregut no es donarà a conèixer fins a poc abans de l'inici dels reconeixements. El parc d'assistència se situarà en l'Avinguda Ripollès de Cervera.

Fitxa Memòria Abel Puig

Organitzador: WRC Management
Quilòmetres totals: 146,91 Km
Quilòmetres cronometrats: 79,50 km
Nombre de trams: 6 (3 diferents)
Més informació: Jordi López
www.raccmotorsport.cat

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA

Pilots Volant RACC / Trofeu MAVISA:
1. Joan Sabater, 47 Punts, 2. Joan Torres, 45. 3. Sergi Pérez, 45. 4. Guillem Orriols, 30. 5. Aleix Arcarons, 30. 6. Gerard Julià, 24. 7. Joan Bonet, 10.

Copilots Volant RACC / Trofeu MAVISA:
1. Gerard Taberner, 47 Punts. 2. Miquel Lorenzo, 45. 3. Isaac Pujol, 45. 4. Christian Gómez, 30. 5. Carles Cortes, 30. 6. Jan Ibáñez, 24. 7. Aniol Regincós, 10.

Junior Volant RACC / Trofeu MAVISA:
1. Joan Sabater, 47 Punts. 2. Joan Torres, 45. 3. Sergi Pérez, 45. 4. Guillem Orriols, 32. 5. Gerard Julià, 28. 6. Joan Bonet, 12.