motorsport

Noticias

Sergi Pérez més líder del Volant RACC després de guanyar a Vidreres

10/10/2022

El jove pilot català es va anotar el seu segon triomf sobre terra el que li permet escapar-se al capdavant de la classificació en la recta final del campionat

Sergi Pérez Jr. continua demostrant la seva rapidesa sobre terra amb la segona victòria consecutiva de la temporada. El Ral·li La Selva de Terra Vidreres - Maçanet de la Selva d'aquesta passat cap de setmana va ser la quarta prova puntuable per al Volant RACC / Trofeu MAVISA i va estar marcada per la duresa del recorregut i per les complicades condicions meteorològiques.

En una superfície on es troba molt còmode, Sergi Pérez, pilot becat per la Federació Catalana d'Automobilisme, va dominar el primer bucle i va anar augmentant el seu avantatge al llarg del dia per a certificar un clar triomf. Copilotat per l'experimentat Isaac Pujol, Sergi va augmentar la renda al capdavant de la classificació general del campionat després del pas per Vidreres, seguint amb la meta de no cometre errors per a arribar a la fi d'any amb opcions d'emportar-se el títol en el seu primer any en la copa de promoció del RACC.

La segona posició final va anar a parar en mans de Joan Sabater. El pilot de ASM Motorsport, amb Gerard Taberner a les notes, va destacar la dificultat de la prova i va acusar la falta de ritme en el primer pas per l'exigent tram A, on va ser tercer. Augmentant la velocitat en la repetició de l'especial amb la consegüent millora del seu crono, el va ajudar a acostar-se a Joan Torres, segon classificat fins al moment. Conscient de l'oportunitat de millorar el resultat, Joan va atacar en l'últim tram i es va anotar el scratch per a ascendir al segon lloc final. Amb aquest resultat, el pilot barceloní segueix en la lluita pel certamen mancant tres proves per a finalitzar.

Començant amb bon peu la cita gironina del Volant RACC / Trofeu MAVISA, Joan Torres i el seu copilot Miquel Lorenzo van protagonitzar un bon ral·li, recuperant el ritme perdut en la terra després de sofrir més de l'esperat en el passat Memorial Abel Puig a Cervera. La simpàtica parella de l'Escuderia Motor Terrassa va rodar bona part de la jornada per darrere de Sergi Pérez, però la neutralització del tram A3 i l'atac de Joan Sabater en l'última especial els va comportar perdre el segon calaix del podi per menys de 2 segons. Malgrat això, Torres-Lorenzo segueixen al tren del campionat i van sortir contents de Vidreres.

Aleix Arcarons continua progressant en la seva primera temporada en l'especialitat dels ral·lis i va superar amb bona nota un complicat Ral·li La Selva, amb uns camins molt delicats per culpa de la pluja i el fang. Comptant de nou amb Igor Díez a la seva dreta, el pilot de Jimy Motorsport es va situar molt prop del podi en els compassos inicials de la prova, però en la repetició pel tram A un petit cop va doblegar el braç de direcció del Peugeot i els va fer cedir un temps important. L'objectiu a parir d'aquest moment va ser el d'assegurar els punts de la quarta posició.

Tancant el top cinc en la prova organitzada per Peu a Baix van finalitzar els joves debutants Gerard Julià i Jan Ibáñez. En la temporada de la seva estrena en el Volant RACC / Trofeu MAVISA i comptant solament amb quatre ral·lis a la seva esquena, el pilot de Matadepera continua amb la seva bona regularitat i va aconseguir portar el seu Peugeot 208 1.2 Pure Tech a meta per a continuar sumant experiència al volant que li permeti millorar a poc a poc els seus resultats en la sempre competida copa de promoció del RACC.


Classificacions Volant RACC / Trofeu MAVISA

Ral·li La Selva de Terra Vidreres - Maçanet De La Selva
1. Pérez-Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretec), 47.06.3. 2. Sabater-Taberner (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 28.2. 3. Torres-Lorenzo (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 30.9. 4. Arcarons-Diez (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 1.52.5. 5. Julià-Ibañez (Peugeot 208 1.2 Puretec), a 4.22.2.

Pilots:
1. Sergi Perez, 98 Punts. 2. Joan Sabater, 89. 3. Joan Torres, 77. 4. Aleix Arcarons, 64. 5. Gerard Julià, 50. 6. .Guillem Orriols, 30. 7. Joan Bonet, 10.

Copilots:
1. Isaac Pujol, 98 Punts. 2. Gerard Taberner, 89. 3. Miquel Lorenzo, 77. 4. Jan Ibañez, 56. 5. Christian Gómez, 30. 6. Carles Cortes, 30. 7. Javi Martínez, 18. 8. Igor Diez, 16. 9. Aniol Regincós, 10.

Junior:
1. Sergi Pere, 98 Punts. 2. Joan Sabater, 89. 3. Joan Torres, 77. 4. Gerard Julià, 56. 5. Guillem Orriols, 32. 6. Joan Bonet, 12.