motorsport

Volant RACC. Notícies

El RACC entrega els Premis RACC MotorSport

16/02/2022

El RACC ha lliurat aquest vespre, a la seu del club i en un acte restringit, els premis RACC MotorSport als pilots RACC que al llarg de la passada temporada 2021.

Barcelona, 16 de febrer de 2022 –El RACC ha lliurat aquest vespre, a la seu del club i en un acte restringit, els premis RACC MotorSport als pilots RACC que al llarg de la passada temporada 2021 han aconseguit triomfs o victòries en proves i campionats de motor disputades en tot tipus de disciplines i categories. També s'han repartit els premis als millors classificats del Volant RACC – Trofeu Mavisa 2021.

El president del RACC, Josep Mateu, i el director general del RACC, Xavier Pérez, han entregat els guardons als guanyadors en un acte que aquest any s'ha celebrat a la seu del RACC, amb un aforament limitat i amb la presència exclusiva dels guanyadors i la Comissió Esportiva del RACC.

Els pilots RACC premiats que han recollit els seus guardons aquest vespre han estat: Gil Membrado (campió del FIA Cross Car Academy Trophy), Sergi Pérez (campió de Catalunya de Promoció FCA), Pepe Arqué (campió de Catalunya de Car Cross), Pepe Oriola (campió TCR de Sud-amèrica) i Miquel Molina (campió European Le Mans Series).

D'altra banda, tot i no haver pogut assistir a l'entrega de premis, també han estat guardonats els pilots RACC Àlex Palou, Laia Sanz, Josep García, Àlex Riberas, José Antonio Suárez i Pepe Martí. També s'han lliurat dues mencions especials, una a Pep Bassas Mas, pilot que va estar a punt de guanyar el campionat europeu de ral·lis, i una altra a Xavi Artigas, que va vèncer en una prova del mundial de Moto3.

Pel que fa als equips premiats al Volant RACC – Trofeu Mavisa 2021, els tres primers equips classificats (Ferran Aymerich – Eric Bellver, Rubén Muñoz – Javi Martínez i Roger Bergadà – Christian Gómez) han rebut els trofeus especials RACC i Mavisa. Els guanyadors, Aymerich-Bellver, van ser també els primers classificats en l'apartat Júnior.