motorsport

Volant RACC. Notícies

Segona victòria consecutiva de Raluy al Volant RACC

04/07/2011

En el Ral%u2022li d%u2019Osona es va disputar la segona prova puntuable per la copa de promoció del RACC en la que van prendre la sortida dotze pilots

Amb la celebració del Ral·li Osona, el Volant RACC Galp Energia-MAVISA va disputar la segona prova puntuable el passat cap de setmana, dotze pilots van prendre la sortida amb els Peugeot 107 i un cop més va ser Víctor Pérez Raluy qui van aconseguir la victòria final, la segona consecutiva, un resultat que el permet consolidar-se al capdavant de la classificació.

El guanyador de la primera cita puntuable, Víctor Pérez Raluy, junt amb el seu copilot Jaume Morales eren els favorits un cop més, demostrant amb una contundent victòria que són els rivals a batre aquest any. Van realitzar un ral·li impecable, aconseguint el feeling perfecte amb el cotxe i atacant quan ho necessitaven, a la vegada que va administrar l%u2019avantatge obtingut a la primera part de la prova, per anotar-ne aquest nou triomf que li permet escapar-se en la classificació general.

Jordi Salinas i Oscar González van pilotar un cop més amb total regularitat i rapidesa, fet que els permet repetir la segona posició que van aconseguir en l%u2019anterior ral·li, el Critèrium de Berguedà. És van mostrar molt satisfets de la cursa disputada, i és que en la seva segona participació al Volant RACC Galp Energia-MAVISA han sumat el seu segon podi, ple absolut.

A la tercera posició és van classificar Prat-Montaner, que van poder pujar a l%u2019últim escaló del podi a pesar de patir un problema durant tot el matí que feia que es parés el seu cotxe, amb la conseqüent dificultat que això comporta. Un cop solucionat l%u2019averia les coses van anar molt millor, i van demostrar la seva rapidesa escalant fins a la tercera posició final.

Jordi Rodríguez i Toni Viñas van mostrar la seva regularitat amb el Peugeot 107 durant tota la jornada, i desprès d%u2019estar situat en sisè lloc pel matí, van escalar fins a la quarta per finalitzar a les portes del podi.

Cinquens en aquesta segona prova del Volant RACC van ser Lluís Bigordà i Quim Suriñach, que sense cometre errors d%u2019importància van aconseguir entrar en el Top 5 signant d%u2019aquesta forma un bon resultat a la cursa osonenca.

Àlex Teixidor i Carlos Sabater van estar sempre en vuitena posició, però degut als abandonaments de Guerrero i els problemes de Paradell van acabar finalment sisens, portant el Peugeot 107 a la meta del Circuit d%u2019Osona.

Mala sort pel equip format per Marc Paradell i Luka Larrosa. Durant el matí, van ser molt ràpids i és van situar en cinquena posició, però problemes per la tarda van fer que perdessin ritme i en els tres últims trams no van ser de gens bons per ells, finalitzant setens però valorant molt positivament el fet d%u2019arribar al final de carrera.

Duran-Josep van ser vuitens en una prova en la que van estar sempre molt enrere en totes les especials, però van aconseguir acabar. Marc Llobera i Albert Cardó eren novens en aquesta edició del Ral·li Osona, ja que després de patir algun petit ensurt van valorar terminar aquesta dura prova, pilotant sense arriscar per estar a l%u2019arribada un cop més. Domènech-Marchal van sortir un cop més a aprendre i gaudir, classificant-se finalment en la desena posició de la general.

Per la seva part Rius-Muntada van haver d%u2019abandonar en el tram d%u2019enllaç per una indisposició del pilot, m%u2019entres que Joel Guerrero i Xavi Carulla van patir una forta sortida de pista en la primera passada per La Costa dels Gats desprès de punxar un dels seus neumàtics, acabant Joel amb alguns molèsties pel accident, per sort sense conseqüències.