motorsport

Volant RACC. Notícies

Triplet per Víctor Pérez Raluy en el Volant RACC

04/09/2011

El líder del campionat aconsegueix la victòria a la tercera prova puntuable, el Ral%u2022li de Cervera sobre terra i s%u2019allunya al capdavant del campionat

Víctor Pérez Raluy ha consolidat el seus liderat en el Volant RACC Galp Energia-MAVISA després d%u2019imposar-se el passat cap de setmana en el Ral·li Ciutat de Cervera, tercera prova puntuable per aquesta copa de promoció i primera que es disputa sobre terra. El van acompanyar en el podi Jordi Salinas, segon, i Joel Guerrero, tercer i que va ser un dels màxims protagonistes de la prova.

Molt gran era l%u2019expectació per aquesta cursa, després del clar domini en les dues primers proves de la temporada de Raluy y el seu copilot Jaume Morales sobre asfalt, l%u2019arribada a la terra del Volant RACC Galp Energia-MAVISA podia fer canviar la classificació. A punt vam estar de veure-ho a Cervera, ja que el que va ser un dels màxims protagonistes en les proves sobre terra de la temporada passada, Joel Guerrero, tornava a demostrar que era el més ràpid a Cervera junt el seu copilot Xavi Carulla, liderant el ral·li fins el sisè dels vuit trams de que va constar la prova, però en el setè una punxada els va apartar de la victòria al perdre més de un minut i mig, classificant-se finalment tercers.

El líders del certament, Raluy-Morales no van desaprofitar l%u2019ocasió per adjudicar-se la victòria en la prova lleidatana, en un ral·li on sempre van estar molt a prop de Guerrero guanyant tres trams per quatre de Guerrero, Raluy molt esportivament va dedicar la seva victòria al seu rival. Aquest triomf reforça el seu liderat en el Volant RACC Galp Energia-MAVISA, en el qual liderant amb molta solvència.

Jordi Salinas i Oscar González van portar el seu Peugeot 107 al podi final en el Ral·li Ciutat de Cervera. La regularitat va ser la clau per portar-lo al segon lloc a Salinas, que en tot moment va estar molt a prop dels pilots capdavanters marcant temps excel·lents que li permeten consolidar la seva segona posició al certament. Darrera Raluy, Salinas i Guerrero, el quart lloc entre els pilots del Volant RACC Galp Energia-MAVISA va ser per Marc Llobera y el seu copilot Albert Cardó que sense trobar-se molt còmodes sobre els trams de terra, de no haver rebut un impacte després d%u2019un salt en el primer tram en el que van danyar la suspensió, potser haguessin aconseguit el podi, ja que van quedar a tan sols 4 segons de Guerrero.

Alex Teixidor i Lluis Bigordà es van classificar en el cinquè i sisè lloc respectivament, Teixidor i el seu copilot Carlos Sabater pugen després d%u2019aquesta prova al tercer lloc del Volant RACC Galp Energia-MAVISA. Completen la classificació dels pilots dels 107 del RACC, Domenech-Marchal, setens i continuant amb el seu objectiu de finalitzar els ral·lis per agafar experiència. Durant-Bernat van acabar vuitens després de patir alguns problemes que els van retardar més del desitjat, però una penalització en el últim enllaç els van deixar fora de cursa.

Els altres tres pilots que van prendre la sortida en Cervera: Prat-Montaner, Paradell-Larrosa i Rodríguez-Viñas és van veure obligats a abandonar per sortides de carretera m%u2019entres estaven fent un molt bon ral·li.

Clasificació Volant RACC Trofeu Galp Energia-MAVISA - Rallye de Cervera
1.
P. Raluy-Morales (Peugeot 107) 1.25.31. 2. Salinas-González (Peugeot 107) a 1.06. 3. Guerrero-Carulla (Peugeot 107) a 1.49. 4. Llobera-Cardó (Peugeot 107) a 1.53. 5. Teixidor-Sabater (Peugeot 107) a 3.23. 6. Bigordà-Suriñach (Peugeot 107) a 4.41. 7. Domenech-Marchal (Peugeot 107) a 15.39.

Clasificació Volant RACC Trofeu Galp Energia-MAVISA
1.
Víctor Pérez Raluy, 60 punts. 2. Jordi Salinas, 54. 3. Alex Teixidor, 34. 4. Jordi Rodríguez, 30. 5. Marc Llobera, 26. 6. Lluís Bigordà, 24. 7. Carles Duran, 20. 8. Marc Paradell, 18. 9. Miquel Prat, 16. 10. Josep Anton Domenech, 16. 11. Joel Guerrero, 16. 12. Bernat Rius, 4.