motorsport

Volant RACC. Notícies

El Volant RACC afronta la seva recta final

30/08/2012

Amb la tornada als ral·lis de terra, la copa de promoció del RACC disputa aquest cap de setmana a Cervera la seva cinquena prova puntuable

Amb la disputa del Ral·li Ciutat de Cervera el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA celebra aquest dissabte la seva cinquena prova puntuable de les set previstes. Després de tres ral·lis sobre asfalt, la terra torna a agafar el protagonisme de l%u2019espectacular monomarca del RACC que lidera provisionalment Miquel Prat.

Aquesta temporada s%u2019està vivint una apassionant batalla pel títol del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Miquel Prat és el líder de la classificació provisional després d%u2019imposar-se en dues de les quatre carreres celebrades, fins al moment és el pilot més regular del campionat, però les diferències entre els tres primers són mínimes. A la segona posició i a només quatre punts es troba classificat Joel Guerrero, vencedor de l%u2019únic ral·li disputat fins ara sobre terra, a més el seu copilot, Miquel Carulla, és el líder de la general entre els copilots. El tercer lloc és per al guanyador de l%u2019última prova celebrada, Jordi Salinas, que al costat d%u2019Óscar González tan sols els separen sis punts del líder.

Les minses diferències entre aquests tres pilots fa presagiar una espectacular lluita a les tres curses que resten per a que finalitzi el campionat. Per darrere del trio capdavanter, Carles Duran i Nil Solans ocupen la quarta i cinquena posició, no gaire lluny del líder i separats entre ells per quatre punts, mantenint encara totes les seves opcions.

Llista d%u2019inscrits Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA Ral·li Ciutat de Cervera
Joel Guerrero-Xavier Carulla (Escuderia Lleida)
Jordi Salinas-Óscar González (Escuderia Motor Terrassa)
Miquel Prat-Marc Migueles (Moto Club Igualada)
Carles Duran-Bernat Josep (Escuderia Costa Daurada)
Nil Solans-Miquel Ibáñez (Escuderia Motor Terrassa)
Marc Llobera-Albert Cardó (Escuderia Tàrrega)
Jordi Rodríguez-Montse Contijoch (Escuderia Costa Daurada)
Pau Frigola-Oriol Barcons (Escuderia Baix Empordà)
Adrià Serratosa- Carlos Sabater (Escuderia Baix Empordà)
Josep A. Domènech-Manel Marchal (Escuderia Gironella)

Ral·li Ciutat de Cervera
Organitzador: WRC Management
Quilòmetres totals: 134,69 km
Quilòmetres cronometrats: 81,18 km
Número de trams: 6 (2 diferents)
Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.es

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Miquel Prat, 74 punts. 2. Joel Guerrero, 70. 3. Jordi Salinas, 68 4. Carles Duran, 54 5. Nil Solans, 50. 6. Jordi Rodríguez, 32. 7. Marc Llobera, 24. 8. Ricard Mengual, 22. 9. Adrià Serratosa, 18. 10. Pau Frigola, 18. 11. Josep Anton Domènech, 10. 12. Jordi Coscollola, 0.