motorsport

Volant RACC. Notícies

Obertes les inscripcions pel Volant RACC 2013

13/02/2013

La copa de promoció del RACC arriba a la seva trenta-cinquena edició i segueix amb el seu format que tant interès ha generat en els últims anys

El Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2013 ja s'ha posat en marxa després de que s'hagin obert les inscripcions i s'hagi publicat el calendari d'aquesta temporada. El RACC un any més aposta pel format amb el qual va reinventar la que està considerada una de les copes de promoció de més prestigi i de les més antigues d'Espanya. La contenció dels pressupostos, el seu format mixt terra asfalt i un cotxe perfecte per iniciar-se i progressar al món dels ral·lis, serà de nou la principal característica de la trenta-cinquena edició del campionat.

Els pilots interessats ja poden inscriure's al Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2013 a l'àrea esportiva del RACC. El calendari per a aquesta temporada compta amb set proves puntuables, quatre d'asfalt i tres de terra, i començarà el 20 d'abril a la localitat lleidatana de Mollerussa on es disputarà el Ral·li Plà d'Urgell de terra. El certamen el tancarà una de les proves més mítiques del català de ral·lis, el 2000 Viratges.

El cotxe continuarà sense canvis, el Peugeot 107 que tan bon resultat ha donat en els dos últims anys, un vehicle perfecte per a una copa d'aquestes característiques, molt competitiu, que ofereix la màxima igualtat a tots els participants i amb un equipament específic pel Volant RACC i les seves dues superfícies: asfalt i terra.

Els premis per carrera que es repartiran en cadascuna de les set proves puntuables del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA són de 4.900 euros, als quals cal afegir els 10.500 euros en premis finals, així com la possibilitat que el comitè organitzador triï a un dels pilots que hagi destacat durant la temporada per beneficiar-se de la beca del programa RACC Motor Sport per a la temporada 2014.

Mavisa continuarà un any més donant suport al Volant RACC, així com Mobil 1, que seguirà com patrocinador principal, Yokohama, Peugeot Financiación, Diario Sport, Auto Hebdo Sport i Doga són la resta de patrocinadors.

Per a més informació i inscripcions dirigir-se a RACC Esportiva Tel. 93 495 50 35.

Calendari Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2013
20 d'abril: Ral·li Plà d'Urgell (Terra)
26 de maig: Ral·li Empordà (Asfalt)
6 de juliol: Ral·li Osona (Asfalt)
31 d'agost: Ral·li Cervera (Terra)
21 de setembre: Ral·li Vidreres (Terra)
6 d'octubre: Ral·li Ciutat de Valls (Asfalt)
9 de novembre: Ral·li 2000 Viratges (Asfalt)