motorsport

Volant RACC. Notícies

Obertes les inscripcions del Volant RACC 2014

10/02/2014

Aquesta serà la trenta-sisena edició de la copa de promoció del RACC que segueix amb la seva exitosa fórmula de low cost amb el Peugeot 107

El Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2014 comença la nova temporada amb l%u2019obertura del termini d%u2019inscripcions. Un any més el RACC tira endavant la que és una de les copes de promoció amb més èxit i història de l%u2019automobilisme espanyol. Per cinquè any consecutiu el certamen del RACC es disputarà amb el Peugeot 107 i amb el suport de Mavisa.

Poques novetats per a aquesta temporada en una fórmula que és un èxit. El Peugeot 107 és un model bàsic que obliga als participants a esforçar-se al màxim per treure tot el partit al vehicle en els diferents ral·lis d'asfalt i terra que componen el calendari, un certamen ideal per formar a pilots des de la base.

Aquest any es manté el calendari del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA, que tornarà a comptar amb set ral·lis, quatre d'asfalt i tres de terra. A més, per a aquesta temporada es modifica el sistema de puntuació, ja que es descomptarà únicament el pitjor resultat de les set proves, independentment sigui d'asfalt o terra.

Els premis per cursa seran de 3.300 euros i els premis finals són els d%u2019altres edicions: 6.000 euros per al campió, 3.000 per al subcampió i 1.500 per al tercer classificat a l'edició 2014 del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. A més, el guanyador de la copa o el pilot que més destaqui durant de la temporada, podrà optar a la beca RACC Motor Sport per seguir endavant amb la seva carrera en els ral·lis.

Aman Barfull: %u201CEl Volant RACC arriba a la seva trenta-sisena edició, és una de les copes de promoció més antigues i amb més història. Des de que vam canviar el format en 2010 per adaptar-ho als temps actuals, s'ha vist que és una fórmula d'èxit en la qual els pilots han de treure el màxim partit a un vehicle com el 107 amb unes prestacions limitades, i hem vist que són capaços de realitzar uns temps realment impressionants. Un pilot jove pot iniciar-se en els ral%u2022lis corrent el Volant RACC amb un mínim pressupost sabent que amb aquest cotxe i disputant ral·lis d'asfalt i terra, la seva formació està garantida i en el RACC sempre apostem per la formació%u201D.

Juntament amb el RACC i Mavisa, el Volant RACC comptarà amb el suport del seu principal patrocinador Mobil 1, així com Doga, Peugeot Financiación, GT2i, Yokohama, Diario Sport i Auto Hebdo Sport són la resta de patrocinadors.
Per a inscripcions o més informació, dirigir-se a RACC Deportiva telèfon: 93 495 50 35. I a la pàgina web del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA: www. motorsport.racc.es. 

Calendari Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2014
6 d%u2019abril: Ral·li Pla d'Urgell (Terra)
30 de maig: Ral·li Empordà (Asfalt)
5 de juliol: Ral·li Osona (Asfalt)
6 de setembre: Ral·li Cervera (Terra)
20 de setembre: Ral·li Vidreres (Terra)
5 d%u2019octubre: Ral·li Ciutat de Valls (Asfalt)
22 de novembre: Ral·li 2000 Viratges (Asfalt)