motorsport

Volant RACC. Notícies

Segona victòria consecutiva de Carles Duran al Volant RACC

02/06/2014

Després de guanyar la primera cita sobre terra, s'imposa en el Ral·li Empordà, aquesta vegada d'asfalt, i es consolida al capdavant del campionat

Carles Duran i el seu copilot, Albert Cardó, són més líders del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA després d'aconseguir la seva segona victòria de la temporada, aquesta vegada en el Ral·li Empordà, segona cita puntuable per la copa de promoció del RACC. Jordi Rodríguez i Gerard Bellver, van completar el podi.

Inici de temporada impecable per a Carles Duran i Albert Cardó amb dues victòries de dos possibles. Començant amb un triomf sobre terra, ara tocava a l'asfalt dels trams gironins. Duran va dominar el ral·li de cap a fi, i d'aquesta manera reafirma la seva clara intenció de conquistar el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA 2014 després d'estar molt a prop la temporada passada.

Un dels candidats amb més opcions a les proves d'asfalt del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA és Jordi Rodríguez. Amb el jove però experimentat copilot Dani Muntadas a la seva dreta, va realitzar un ral·li amb uns temps molt propers als guanyadors, amb la intenció d'atacar a l'últim tram, però després de parar-se el seu 107 a la baixada de l'última especial, Jordi i Dani van perdre tota opció de superar a Duran.

Gerard i Eric Bellver van aconseguir el seu primer podi a la seva segona participació en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Situat a la cinquena posició a la primera part de la prova, van atacar en el segon bucle per passar a Terricabras i pujar fins al tercer lloc després dels problemes de Frigola. Demostrant cada vegada més la seva velocitat, Jordi Terricabras va finalitzar el Ral·li Empordà a només un sol segon del seu primer podi de l'any. Acompanyat per Yeray Soto, van deixar clares les seves opcions a pujar al calaix a les següents cites.

Amb la cinquena posició a la Bisbal d'Empordà, Oscar Oviedo i Nacho García entren en el triple empat a 26 punts a la general del campionat compartit amb Bellver i Terricabras. Primera prova dins del trofeu monomarca per a Marcel Besolí, que va córrer a terra de ningú però amb alguns temps destacables, caldrà estar atents al jove pilot andorrà a les properes curses. Continua l'aprenentatge amb el petit Peugeot 107 per a Raül Castán i Axel Coronado, la parella catalana van complir el seu objectiu d'arribar a la meta amb el cotxe sencer per seguir sumant quilòmetres i experiència.

Ral·li complicat per a Ramon Cornet, acompanyat per Xavi Serra a la seva dreta amb el 107, però malgrat això, el jove pilot osonenc va poder aconseguir un scratch a la segona passada pel tècnic tram de Santa Pellaia. Una vegada més, la mala sort va perjudicar a Pau Frigola i Ana Tizón després de patir una inoportuna punxada a la penúltima especial que va acabar amb les possibilitats de fer podi del pilot de l'Empordà. 

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li Empordà
1. Duran-Cardó (Peugeot 107), 00:46:05. 2. Rodríguez -Muntadas (Peugeot 107), a 7.3. 3. Bellver- Bellver (Peugeot 107), 59.4. 4. Terricabras-Soto (Peugeot 107), a 1:00.4. 5. Oviedo-Garcia (Peugeot 107), a 1:03.8. 6. Besolí-Pérez (Peugeot 107), a 1:18.0. 7. Castán-Coronado (Peugeot 107), a 2:00.2. 8. Cornet-Serra Peugeot 107), a 2:38.0. 9. Frigola-Tizón (Peugeot 107), a 3:41.5.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1.
Carles Duran, 40 punts. 2. Jordi Rodríguez, 36. 3. Gerard Bellver, 26. 4. Oscar Oviedo, 26. 5. Jordi Terricabras, 26. 6. Ramon Cornet, 22. 7. Raül Castán, 16. 8. Marcel Besolí, 10. 9. Pau Frigola, 4.