motorsport

Volant RACC. Notícies

Vidreres, última cita sobre terra del Volant RACC

18/09/2014

La copa de promoció del RACC disputarà aquest dissabte la seva cinquena prova puntuable i avant penúltima de la temporada en terres gironines 

La sisena edició del Ral·li Vidreres de Terra acollirà aquest dissabte la cinquena cita puntuable del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA, sent a més l'última cursa de l'any que se celebrarà sobre terra. Sis equips inscrits a la copa de promoció del RACC correran aquesta prova buscant el millor resultat possible per afrontar la recta final del campionat en bones posicions amb els seus Peugeot 107.

El líder del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA estarà a la sortida i intentarà continuar la seva ratxa de victòries consecutives, després d'imposar-se a les proves de Cervera i Osona al costat del seu copilot Dani Muntadas. Per la seva banda, Carles Duran i Albert Cardó, que són segons a la classificació provisional del campionat, buscaran frenar la ratxa de victòries dels líders i reduir la distància que els separa de la primera posició aconseguint el que seria el seu tercer triomf de la temporada.

Uns altres que estaran a Vidreres són els involucrats en la lluita per la tercera plaça de la copa de promoció del RACC. Oscar Oviedo, copilotat per Nacho García, espera mantenir la tercera posició que ocupa en aquests moments, però per a això haurà de superar als sempre competitius, Ramón Cornet-Xavi Serra, amb els quals estan empatats a punts en la classificació general. Oviedo faria bé de no oblidar-se de Pau Frigola, un pilot que va tenir un inici de temporada complicat pels problemes mecànics, però que en les dues últimes proves ha pujat al podi, i que al costat de la seva copilot Ana Tizón, està remuntant posicions.

Raül Castán, amb Axel Coronado a la seva dreta, buscarà seguir en la bona línia de resultats que ha aconseguit aquesta temporada per tornar a sumar punts, y l'andorrà Marcel Besolí, amb Albert Pérez de copilot, voldrà seguir amb el seu procés d'aprenentatge per estar cada vegada més a prop de les posiciones capdavanteres del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA.

Ral·li Vidreres de Terra
Organitzador:
Peu a Baix
Quilòmetres totals: 136,70 km
Quilòmetres cronometrats: 73,50 km
Número de trams: 6 (2 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º y 2º:
A: (17,00 km) 13:33, 15:49 y 18:05
B: (7,50 km) 14:21, 16:37 y 18:53

Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.es

Llista d%u2019inscrits Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA Ral·li Vidreres de Terra
Marcel Besolí - Albert Pérez (Automòbil Club Andorra)
Carles Duran %u2013 Albert Cardó (Escudaría Costa Daurada)
Raül Castán - Axel Coronado (Motor Club Sabadell)
Ramon Cornet - Xavier Serra (Escuderia Osona)
Pau Frigola - Ana Tizón (Escuderia Baix Empordà)
Oscar Oviedo %u2013 Ignacio García (Escuderia Lleida)
Jordi Rodríguez %u2013 Dani Muntadas (Motor Club Sabadell)

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Jordi Rodríguez, 76 punts. 2. Carles Duran, 56. 3. Oscar Oviedo, 52. 4. Ramon Cornet, 52. 5. Pau Frigola, 40. 6. Raül Castán, 38. 7. Gerard Bellver, 26. 8. Jordi Terricabras, 26. 9. Marcel Besolí, 20. 10. Jordi Coscollola, 0.