motorsport

Volant RACC. Notícies

Màxima igualtat en el Volant RACC amb la victòria de Duran

22/09/2014

Els dos primers classificats estan empatats a punts després del Ral·li Vidreres i mancant les dues últimes proves puntuables

L'avant penúltima prova puntuable pel Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA, el Ral·li Vidreres de Terra, ha deixat molt ajustada la classificació general provisional. Els dos primers classificats, Carles Duran i Jordi Rodríguez, es troben empatats a punts, amb el tercer classificat, Ramon Cornet, a vuit punts i amb opcions al títol.

Carrera perfecta per a Carles Duran, aconseguint la victòria en un dels ral·lis més difícils del campionat. Malgrat ser líders ja en el primer tram, Carles Duran i Albert Cardó es van veure superats per Frigola a la tercera especial, pilot amb el qual van mantenir una gran lluita. Ni una punxada i ni un braç de direcció doblegat després d'un impacte contra una pedra, van allunyar al líder del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA de la lluita per un triomf que els col·loca empatats a punts amb Jordi Rodríguez.

Després d'un Ral·li Ciutat de Cervera impecable, Jordi Rodríguez i Dani Muntadas van tenir una cursa complicada a la localitat gironina de Vidreres, escenari de la cinquena prova de l'any del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Acabant amb moltes dificultats el primer tram, amb problemes de temperatura en el seu cotxe, es van veure obligats a abandonar abans de finalitzar la primera secció, quedant ara colíder de la general empatat a 76 punts amb Duran. Amb tots dos amb un resultat ja descomptat per abandonament, tot es decidirà a les dues últimes cites de la temporada sobre l'asfalt del Ral·li Ciutat de Valls i el Ral·li 2000 Viratges a Manresa.

A la segona posició es van classificar els osonencs Ramon Cornet i Xevi Serra, molt ràpids durant tota la jornada, aconseguint dos scratch en uns trams relliscosos però alhora molt bonics . Aquest resultat col·loca a Ramón i Xevi a la tercera posició del campionat mancant dues proves per concloure el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA i amb les màximes opcions al títol.

L'últim calaix del podi va ser pels lleidatans Oscar Oviedo i Nacho García, que van quedar a setze segons de Cornet. Corrent tota la cursa en quart lloc, l'abandonament de Frigola els va permetre pujar al podi, demostrant una enorme regularitat a les primeres posicions. Raül Castán, acompanyat per Axel Coronado, va superar els problemes físics que arrossegava de Cervera per portar el seu Peugeot 107 al parc tancat final, mostrant-se satisfet amb la seva bona progressió.

De nou gran demostració de rapidesa de Pau Frigola i Ana Tizón. Després de dues segones posicions consecutives, volien lluitar per la victòria a Vidreres. Van arribar a liderar la prova, però un petit toc contra un arbre acabava amb les seves aspiracions a la cinquena especial. Ral·li complicat per al jove andorrà Marcel Besolí i el seu copilot Albert Pérez. Amb la idea de seguir sumant quilòmetres dins del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA, es van veure obligats a abandonar en donar diverses voltes de campana en el tercer tram.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li Vidreres de Terra
1. Duran-Cardó (Peugeot 107), 1:03:55. 2. Cornet-Serra (Peugeot 107), a 51. 3. Oviedo-García (Peugeot 107), 1:07. 4. Castán-Coronado (Peugeot 107), a 6:51.