motorsport

Volant RACC. Notícies

El Volant RACC és decidirà a l’última prova de la temporada

13/10/2014

La victòria de Carles Duran en el Ral·li Ciutat de Valls deixa el campionat molt ajustat  de cara al Ral·li 2000 Viratges que tancarà la temporada

Màxima emoció en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Carles Duran i el seu copilot Albert Cardó es van alçar amb la victòria en el Ral·li Ciutat de Valls, penúltima cita puntuable per al certamen que els col·loca al capdavant del campionat a falta tan sols del Ral·li 2000 Viratges, setena i última cursa de l'any. Ell i Jordi Rodríguez es disputaran el títol.

El pilot local Carles Duran va demostrar el seu bon ritme sobre l'asfalt per portar-se sense errors la victòria a la cita de casa, agafant d'aquesta forma un lleuger avantatge a la general que li dóna opcions al títol a l'última carrera de la temporada si queda per davant del seu màxim rival.

El líder fins abans d'aquesta prova, Jordi Rodríguez, va cometre un error en el primer tram que li va fer perdre vuit segons respecte a Duran en la lluita pel títol del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA. Rodríguez i Dani Muntadas es van veure obligats a remuntar per aquest incident, retallant molt poc temps en cada especial, finalitzant en el segon lloc molt prop del guanyador i màxim rival.

Un podi més per al jove pilot Pau Frigola. Amb el seu Peugeot 107 i acompanyat per Ana Tizón a la seva dreta, Frigola va mostrar un ritme molt bo a la segona part del ral·li, assegurant un nou podi en una temporada molt destacable que de no haver estat per diversos contratemps podrien haver estat més a prop dels dos primers classificats.

Sempre a la quarta posició, Ramón Cornet i Xevi Serra van aconseguir finalitzar la dura prova d'asfalt i és col·loquen tercers a la classificació general del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA.

Continuant el seu aprenentatge en el primer any que competeix en el Volant RACC, Raül Castán va progressar de nou en els seus temps. Cada cop més a prop dels primers i complint les indicacions d'Axel Coronado, va finalitzar a menys de dos minuts del vencedor. Després de signar el segon millor registre a la primera especial, Óscar Oviedo i Nacho García van patir una forta sortida de carretera en la qual van haver de ser traslladats a l'hospital. L'habitacle del petit 107 va quedar molt danyat, però afortunadament tots dos van sortir il·lesos. Per la seva banda, els Bellver, Gerard i Eric, van començar el ral·li amb mal peu i una sortida de carretera els deixava fora d'aquesta cinquena edició del Ral·li Ciutat de Valls, sense opcions a demostrar el seu bon ritme en els trams d'asfalt dins del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li Ciutat de Valls
1. Duran-Cardó (Peugeot 107), 40:36.7. 2. Rodríguez-Muntadas (Peugeot 107), a 6.2. 3. Frigola-Tizón (Peugeot 107), a 49.8. 4. Cornet-Serra (Peugeot 107), a 1:21.3. 5. Castán-Coronado (Peugeot 107), a 1:46.4.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Carles Duran, 96 punts. 2. Jordi Rodríguez, 94. 3. Ramon Cornet, 84. 4. Oscar Oviedo, 68. 5. Raül Castán, 64. 6. Pau Frigola, 56. 7. Gerard Bellver, 26. 8. Jordi Terricabras, 26. 9. Marcel Besolí, 20. 10. Jordi Coscollola, 0.