motorsport

Volant RACC. Notícies

El Volant RACC 2015 seguirà amb la mateixa fórmula

19/12/2014

Per a la temporada vinent el RACC continuarà amb la seva copa de promoció, ja consolidada i que ha estat un èxit en els últims anys amb el Peugeot 107 i el seu format mixta

Acabada la temporada el RACC posa en marxa l'edició del 2015 del Volant RACC, la copa de promoció amb més història, i que és un èxit consolidat per a la formació, i projecció de joves promeses en l'automobilisme. Jordi Rodríguez és l'actual campió de l'última edició que va viure un any extremadament competit.

Per a la temporada 2015 es realitzaran pocs canvis en la que serà la trentena setena edició del Volant RACC, la copa de promoció més antiga d'Espanya. Els vehicles a utilitzar seran els Peugeot 107 i Mavisa seguirà al costat del RACC per recolzar la formació de joves pilots en els ral·lis. El Peugeot 107 ha demostrat al llarg d'aquests anys la seva fiabilitat i, en tractar-se d'un model bàsic, exigeix als pilots a treure-li el màxim partit. Per les seves petites prestacions, permet una màxima igualtat entre els participants i un molt baix cost als seus pilots per iniciar-se en els ral·lis.

Encara que s%u2019ha de publicar el calendari, es confirma la continuïtat del seu format mixt, amb quatre proves d'asfalt i tres de terra. El reglament definitiu, que es publicarà més endavant, variarà molt poc pel què respecte al de les últimes edicions.