motorsport

Volant RACC. Notícies

Ramon Cornet campió del Volant RACC 2015

23/11/2015

Després d'un final espectacular, el pilot osonenc es va endur el títol empatant a punts amb Pau Frigola, que va vèncer en l'última cita de la temporada, el Ral·li 2000 Viratges

Gran final de temporada del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1 - MAVISA. En la prova més antiga del país, el Ral·li 2000 Viratges, es va decidir el títol, al que tres pilots aspiraven a Manresa. Al final els dos primers van empatar a punts, emportant-se el títol Ramon Cornet i Dani Noguer en sumar més punts bruts que Pau Frigola.

La temporada 2015 del Volant RACC / Trofeu MOBIL 1 - MAVISA va ser especialment competitiva i emocionant, fins a l'últim quilòmetre de l'últim tram no es va decidir el campió. Tres aspirants arribaven amb opcions matemàtiques en aquest setè i últim ral·li organitzat pel Biela Club Manresa. El títol va ser per a Ramon Cornet, que va saber jugar les seves cartes, que no va ser una altra que finalitzar la sempre difícil cita manresana. Cornet no va prendre el més mínim risc ni va cometre cap error, rodant còmode per portar el petit Peugeot 107 fins a la meta. Amb aquest resultat, es va alçar amb el títol al costat de Dani Noguer, campió de copilots.

Pau Frigola va ser un dels màxims protagonistes de l'any, els seus quatre triomfs en set proves així ho confirmen, el jove pilot gironí va aconseguir la victòria a Manresa després d'una lluita a l%u2019esprint amb Raül Castán, imposant-se per menys de vint segons amb Marc Sauleda de copilot. Aquest triomf li va valer per empatar a punts amb el campió, però la menor suma de punts bruts li va relegar al subcampionat.

Després del magnífic podi aconseguit a Valls, Raül Castán va tancar la temporada amb una excel·lent segona plaça. Amb Jaume Poch a la seva dreta, es va fer amb el seu millor resultat de l%u2019any al Volant RACC / Trofeu MOBIL 1 - MAVISA.

Primer podi en la copa de promoció del RACC per al jove equip format per Pep Bassas i Sergi Brugué. Els osonencs van rodar sempre en posicions capdavanteres, aconseguint d'aquesta manera el primer podi de la seva carrera esportiva amb el Peugeot 107, en una temporada en la qual van demostrar el seu bon pilotatge i una prometedora progressió.

Després d'un gran any, Marcel Besolí va veure com una petita sortida li apartava de la lluita per la victòria en els primers compassos de la carrera. Acompanyat per Xavier Carulla, el pilot andorrà va aconseguir finalitzar el ral·li, encara que molt lluny de les primeres places, però assegurant-se la tercera posició final en el Volant RACC / Trofeu MOBIL 1 - MAVISA.

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA %u2013 Ral·li 2000 Viratges
1. Frigola-Sauleda (Peugeot 107), 1:08:44.8. 2. Castán-Poch (Peugeot 107), a 17.9. 3. Bassas-Brugué (Peugeot 107), a 1:08.0. 4. Cornet-Noguer (Peugeot 107), a 2:08.0. 5. Besolí-Carulla (Peugeot 107), a 7:12.4

Classificació Volant RACC / Trofeu MOBIL 1-MAVISA
1. Ramon Cornet, 106 punts. 2. Pau Frigola, 106. 3. Marcel Besolí, 98. 4. Raül Castán, 82. 5. Oscar Oviedo, 78. 6. Pep Bassas, 60. 7. Álvaro Jiménez, 42. 8. Alfred Español, 36.