motorsport

Volant RACC. Notícies

El Ral·li Pla d’Urgell, primera cita de terra del Volant RACC

31/03/2016

Després de l'inici de temporada sobre l'asfalt del Ral·li La Pineda, la monomarca del RACC es trasllada a terres lleidatanes per a la seva segona prova puntuable 

El Volant RACC / Trofeu MAVISA celebrarà aquest cap de setmana la seva segona prova puntuable de la temporada, el Ral·li Pla d'Urgell. La cita lleidatana serà la primera que es disputi sobre terra aquest any després de l%u2019inici de campanya de la copa de promoció del RACC en els trams d'asfalt de les comarques tarragonines.

A aquesta segona carrera de la temporada s'arriba amb Dani Muntadas com a líder després del seu sorprenent triomf en La Pineda. El pilot gironí, que estarà copilotat per Oriol Vives, intentarà mantenir el nivell mostrat en el primer ral·li de l'any per així seguir lluitant pels llocs d'honor del Volant RACC / Trofeu MAVISA. Els seus màxims rivals seran, entre altres, els segons classificats, l'equip format per Pep Bassas i Jaume Poch, que amb un any d'experiència, són una de les parelles més competitives en totes les superfícies.

Alfred Español, al volant del seu Peugeot 107 i amb Eduard Ferrán en el seient de la dreta, buscarà el seu segon podi consecutiu després de pujar al tercer esglaó en la primera prova de la temporada. Un altre dels equips a tenir en compte en l'estrena de la terra en el Volant RACC / Trofeu MAVISA seran els experimentats Raül Castán i Axel Coronado, que en les temporades precedents han mostrat molt bones maneres; així com els sempre regulars Adrià Serratosa i Eric Bellver.

Completant la llista de pilots i copilots inscrits en el Ral·li Pla d'Urgell dins del Volant RACC / Trofeu MAVISA, Borja Puga, que amb Eric Rodríguez buscarà finalitzar la carrera i tornar a sumar uns valuosos punts en la temporada del seu debut. Situació semblant a la de l%u2019Andreu Moreno i el Javier Martínez, que tindran per objectiu acumular quilòmetres amb el Peugeot 107. Per la seva banda, l'equip Monlau Competició format per David Cebrián i Jaime Morales voldrà refer-se del seu abandonament en La Pineda, mateixa situació a la de l%u2019Álvaro Jiménez i el seu copilot Sergio Ramírez.

Ral·li Pla d%u2019Urgell
Organitzador: Escuderia Mollerussa
Quilòmetres totals: 152,07 km
Quilòmetres cronometrats: 62,49 km
Número de trams: 6 (2 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º,  2º i 3º:
A: (11,99 km), 14:18, 16:44 i 19:10 
B: (8,84 km), 15:06, 17:32 i 19:58
Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA %u2013 Ral·li Pla d%u2019Urgell
Pep Bassas-Jaume Poch   (Escuderia Osona)
Raül Castán-Axel Coronado  (Motor Club Sabadell)
Alfred Español-Eduard Ferrán  (Escuderia Lleida)
Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez  (A Fondu Competció)
Andreu Moreno-Javier Martínez  (Peu a Baix)
Dani Muntadas-Oriol Vives   (Escuderia Costa Brava)
Borja Puga-Eric Rodríguez  (Motor Club Sabadell)
Adrià Serratosa-Eric Bellver  (Escuderia Baix Empordà)
David Cebrián-Jaime Morales  (Monlau Competició)

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Dani Muntadas, 25 punts. 2. Pep Bassas, 21. 3. Alfred Español, 18. 4. Raül Castán, 16. 5. Adrià Serratosa, 14. 6. Andreu Moreno, 12. 7. Borja Puga, 10. 8. David Cebrián, 0. 9. Álvaro Jiménez, 0.