motorsport

Volant RACC. Notícies

Lluita a tres bandes pel liderat del Volant RACC en el Ral·li Empordà

26/05/2016

Després de les dues primeres cites de la temporada, la copa de promoció del RACC està molt ajustada i amb els tres primers classificats separats per només sis punts   

El Volant RACC / Trofeu MAVISA arriba molt igualat a la seva tercera cita puntuable de la temporada, el Ral·li Empordà. En la cursa gironina, que es disputarà aquest dissabte, els nou equips inscrits en la copa monomarca del RACC també participaran en el ral·li amb seu a La Bisbal d'Empordà.

Aquesta prova serà la segona que el Volant RACC / Trofeu MAVISA disputi sobre asfalt i s'arriba amb una emocionant lluita a tres bandes pel liderat de la classificació general. Pep Bassas, copilotat per Jaume Poch, és el primer classificat del campionat després de sumar dues segones posicions, tot i la seva joventut, Pep està demostrant el seu alt nivell de pilotatge i regularitat. Per darrera, a només un punt, es classifiquen Raúl Castán i Axel Coronat, que arriben a la prova empordanesa amb la màxima confiança després del seu triomf en el passat Ral·li Pla d'Urgell. El tercer equip que lluita per les posicions d'honor de la general amb el seu Peugeot 107 és el que formen Adrià Serratosa i Eric Bellver, que compten amb dues terceres places i ja han demostrat que poden ser tan competitius sobre asfalt com en terra.

Després dels tres primers classificats, caldrà seguir de prop les actuacions d'Adrià Serratosa i Dani Muntadas. El primer, amb Eric Bellver a la seva dreta, buscarà el seu primer podi de la temporada, i el segon, amb Oriol Vives fent les funcions de navegant, voldrà refer-se de l'abandonament al darrer tram en el Ral·li Pla d'Urgell, que li va fer perdre la que hagués estat la seva segona victòria consecutiva en el certamen després del seu triomf en La Pineda.

Per la seva banda, Borja Puga i Eric Rodríguez intentaran continuar amb la seva línia de resultats ascendent, mentre que Álvaro Jiménez i Sergio Ramírez buscaran estar de nou en la lluita per les primeres places. Situació diferent a la d'Andreu Moreno i Javier Martínez, que en la seva temporada de debut en el Volant RACC / Trofeu MAVISA volen continuar acumulant experiència al volant del Peugeot 107, igual que David Cebrián i Jaime Morales, que encara no han pogut estrenar el seu caseller de punts en abandonar en els dos primers ral·lis.

Ral·li Empordà
Organitzador:
Escuderia Baix Empordà
Quilòmetres totals: 198,24 km
Quilòmetres cronometrats: 60,78 km
Número de trams: 6 (3 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1º i 2º:
A: La Ganga (6,34 km) 15:49 i 19:04 
B: Sta. Pellaia (8,40 km) 16:22 i 19:37
C: Els Àngels (15,65 km) 17:00 i 20:15

Més informació: Jordi López: 93 872 34 79
www.raccmotorsport.cat

Pilots inscrits Volant RACC / Trofeu MAVISA %u2013 Ral·li Empordà
Pep Bassas-Jaume Poch   (Escuderia Osona)
Raúl Castán-Axel Coronado  (Motor Club Sabadell)
Alfred Español-Eduard Ferrán  (Escuderia Lleida)
Álvaro Jiménez-Sergio Ramírez  (A Fondu Competició)
Andreu Moreno-Javier Martínez  (Peu a Baix)
Dani Muntadas-Oriol Vives   (Escuderia Costa Brava)
Borja Puga-Eric Rodríguez  (Motor Club Sabadell)
Adrià Serratosa-Eric Bellver  (Escuderia Baix Empordà)
David Cebrián-Jaime Morales  (Monlau Competició)

Classificació Volant RACC / Trofeu MAVISA
1. Pep Bassas, 42 punts. 2. Raül Castán, 41. 3. Alfred Español, 36. 4. Adrià Serratosa, 28. 5. Dani Muntadas, 25. 6. Borja Puga, 22. 7. Álvaro Jiménez, 16. 8. Andreu Moreno, 12. 9. David Cebrián, 0.