motorsport

Volant RACC. Notícies

Pep Bassas correrà la BKR2 Júnior 2018 amb l'equip RACC Motorsport

20/12/2017

El vigent campió del Volant RACC / Trofeu MAVISA disputarà el certamen nacional amb un Peugeot 208 R2

Avui en la gala de premis anual de RACC Motorsport celebrada a Barcelona, s'ha confirmat que la pròxima temporada 2018 comptarà amb el retorn de l'equip RACC Motorsport als campionats d'Espanya de ral·lis d'asfalt i terra. Ho farà de la mà dels campions del Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017, Pep Bassas i Manel Muñoz, que disputaran la BKR2 Júnior al volant d'un Peugeot 208 R2 gestionat per MAVISA Sport.

D'aquesta manera, RACC Motorsport crea l'escala perquè els pilots sorgits de la seva copa de promoció puguin seguir amb la seva progressió en l'especialitat. Pep Bassas, fill del mític pilot osonenc, va ser el clar dominador del Volant RACC / Trofeu MAVISA aquesta temporada, aconseguint quatre triomfs en les set proves celebrades.

La propera campanya farà el salt a la BKR2 Júnior, un campionat organitzat per la Real Federació Espanyola d'Automobilisme per a joves pilots. Aquest certamen constarà de sis cites, tres d'asfalt i tres de terra, totes elles puntuables per als Nacionals d'Asfalt i Terra, i el campió rebrà una beca per disputar la categoria U27 del Campionat d'Europa de Ral·lis de 2019.

Aquest premi al guanyador del Volant RACC / Trofeu MAVISA és l'últim pas realitzat pel RACC per recolzar l'ascensió al màxim nivell dels joves pilots amb l'ajuda de la Federació Catalana d'Automobilisme. Una col·laboració entre entitats que farà que també els guanyadors del Trofeu Júnior del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2017, Roger i Ferrán Aymerich, disputin com a premi el Volant RACC / Trofeu MAVISA 2018 amb un Peugeot 208 1.2 PureTech VR.