motorsport

Volant RACC. Notícies

El Volant RACC arriba a la seva clàssica cita estiuenca amb el Ral·li Osona

27/06/2019

Segona prova de la temporada i segona sobre asfalt per als participants en la copa de promoció del RACC, en el Ral·li Osona on s'espera una prova extremadament dura

El Volant RACC / Trofeu MAVISA arriba a una de les seves proves més clàssiques, el Ral·li Osona, que organitzat per l'Escuderia Osona arriba a la seva 51 edició. Dotze participants prendran la sortida en la cita de Vic, que després del seu primer assalt a Valls comanda la classificació Luka Larrosa.

Amb tan sols una prova celebrada, molt ens queda per veure com es perfilarà la que és la quarantena primera edició del Volant RACC / Trofeu MAVISA. El domini que van exercir Luka Larrosa i el seu copilot Briggite Saurí en terres tarragonines, és la primera referència que el pilot català serà un dels equips a batre. La seva progressió i experiència en el certamen juguen al seu favor i a Vic esperen seguir en aquesta línia.

Però no ho tindran fàcil en el Ral·li Osona. El jove Marc Ventura, segon en la prova inaugural i líder en l'acabada de crear categoria Júnior, disputen una prova que li agrada i en la qual espera al costat del seu copilot Gerard Alsina aconseguir la seva primera victòria i barallar per un títol que s'espera molt competit aquest any. Daniel Dalmau, Roger Aymerich, segon classificat entre els Júnior, i Pablo Suárez, tercer, quart i cinquè classificat respectivament, seran els altres pilots amb opcions de victòria i d'assaltar el lideratge del Volant RACC / Trofeu MAVISA en els mítics trams de la comarca d'Osona.

Dotze dels tretze pilots que estan inscrits en el Volant RACC / Trofeu MAVISA aquesta temporada s'espera que prenguin la sortida a Vic. La forta calor d'aquests dies i la duresa de la prova amb 10 trams i 336 quilòmetres totals, serà sens dubte una prova de valor i esforç per als pilots de la copa de promoció del RACC.

La prova aquest any compta amb novetats importants, com la incorporació del mític tram de Sant Julià - Espinelves i La Trona en direcció oposada a l'habitual. La sortida del podi estarà en el Circuit de karting de Vic, on se celebrarà també un tram super especial pel traçat i a dues passades, el parc d'assistència se situarà a Roda de Ter, disputant-se tota la prova íntegrament aquest dissabte.