motorsport

Noticias

Arrenca una nova edició del Volant RACC

02/05/2019

Amb tretze inscrits, la major part joves promeses dels ral·lis, aquest cap de setmana es disputa la primera cita de la copa de promoció del RACC amb la celebració del Ral·li Ciutat de Valls

El Volant RACC / Trofeu MAVISA arrenca aquest cap de setmana amb la primera de les seves set proves puntuables. El Ral·li Ciutat de Valls serà aquest any la prova inaugura d'un certamen que compta amb tretze inscrits, més de la meitat d'ells dins la categoria Júnior.

La presència de joves pilots, que han estat els dominadors les últimes temporades i ara competeixen en categories superiors amb els colors de RACC MotorSport, és un al·licient més per a la copa de promoció més important que es disputa actualment. Aquest any, per a donar més protagonisme a les joves promeses, que trien la copa de promoció del RACC per a sembrar el seu futur, tindran la seva pròpia classificació en comptes de formar part únicament de la classificació absoluta.

Entre els principals protagonistes per a aquesta temporada destaquen Pablo Suárez, subcampió la passada temporada, els Júnior Marc Ventura i Roger Aymerich que ja van donar mostres del seu potencial l'any passat, així com veterans com és el cas de Daniel Dalmau, Luka Larrosa, Ruben Muñoz i Miquel Riera.

Aquesta temporada el Volant RACC / Trofeu MAVISA comptarà també amb un nou model dels pneumàtics d'asfalt, continuaran sent comercials però de majors prestacions, i aquesta temporada muntaran llanda de 16 polzades.

La que serà la 41 edició del Volant RACC / Trofeu MAVISA s'espera especialment emocionant, moltes cares noves, pilots que van despuntar en la passada edició i set proves per devant, quatre d'asfalt i tres de terra, que faran un any més de la copa de promoció de referència al país.

El Ral·li Ciutat de Valls comptarà amb un recorregut total de 185,52 Km., amb sis trams cronometrats que sumaran gairebé 60 contra el crono. Valls serà un any més el centre neuràlgic de la cursa.

Ral·li Ciutat de Valls
Organitzador: Valls Racing Motorsport-ECD
Quilòmetres totals: 185,52 km
Quilòmetres cronometrats: 59,54 km
Nombre de trams: 6 (3 diferents)
Trams-Km.-Hora passo 1r i 2n:
A: Querol (11,10 km), 14.08 i 18.09
B: La Llancuna (7,04 km), 14.51 i 18.52
C: Ca Ferrer (11,63 km), 15.36 i 19.37