motorsport

Volant RACC. Notícies

Segona victòria d'Arnau Bartés, que torna a encapçalar el Volant RACC Trofeu Mavisa

20/05/2023

L’actual campió de Catalunya de Promoció i el seu copilot, Miquel Velilla, s’han imposat novament a les carreteres gironines amb el Peugeot 208 1.2 PureTech de la FCA (Federació Catalana d’Automobilisme), completant la primera meitat de temporada de nou al capdavant de la taula de punts.

El 36è Ral·li Empordà, la tercera cita d'asfalt del Volant RACC Trofeu Mavisa 2023 i segona disputada a terres gironines, s'ha resolt amb una nova victòria per a Arnau Bartés / Miquel Velilla. Els vencedors de la prova inaugural del calendari, el 24è Ral·li de La Llana Ripollès, han rubricat un nou triomf que, junt al tercer lloc aconseguit al 13è Ral·li Ciutat de Valls, els permet tornar al lideratge del certamen quan s'arriba a l'equador de la temporada.

Els nous integrants de l'equip Mavisa Sport no han donat opció als seus rivals a les primeres passades als quatre trams que han protagonitzat el recorregut de la prova organitzada per l'Escuderia Baix Empordà. Arnau Bartés / Miquel Velilla han encadenat cinc scratch amb el seu Peugeot 208 1.2 PureTech de la FCA (Federació Catalana d'Automobilisme), construint un sòlid lideratge des del matí que han sabut gestionar fins al final.

Per la seva banda, Aleix Arcarons / Christian Gómez han tornat a incrementar les seves prestacions al llarg del 36è Ral·li Empordà, on han firmat els tres últims scratch, posant els fonaments d'una segona posició que és el seu millor resultat des que va començar el campionat.

Gerard Julià / Isaac Pujol també han anat de menys a més amb el transcurs dels trams gironins, protagonitzant durant els últims kilòmetres un intens duel amb Pol Gómez / Pablo Sánchez, a qui han acabat robant la tercera posició a l'última especial per menys d'un segon.

Els guanyadors del 13è Ral·li Ciutat de Valls, quarts en aquesta tercera cita, completen així la primera meitat de temporada en segon lloc del Volant RACC Trofeu Mavisa, seguits per Aleix Arcarons / Christian Gómez, que escalen una posició. Gerard Julià / Isaac Pujol, amb dos podis consecutius, ocupen ara la quarta posició del certamen de promoció impulsat per RACC Motorsport, on els quatre primers equips classificats arriben a l'equador del campionat separats per una mínima distància de tant sols 13 punts.

Els mallorquins Joan Socias / Bartomeu Payeras, els participants més novells del Volant RACC Trofeu Mavisa 2023, on s'han inscrit aquest any amb un Peugeot 208 1.2 PureTech de l'equip Jimy Motorsport, segueixen tancant la taula de punts després de repetir la cinquena posició de la cita anterior en el 36è Ral·li Empordà.


CLASSIFICACIÓ 36è RAL·LI EMPORDÀ
1r- Arnau Bartés / Miquel Velilla (Peugeot 208 1.2 PureTech), 58:16.8
2n- Aleix Arcarons / Christian Gómez (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 15.0
3r- Gerard Julià / Isaac Pujol (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 41.2
4t- Pol Gómez / Pablo Sánchez (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 43.1
5è- Joan Socias / Bartomeu Payeras (Peugeot 208 1.2 PureTech), a 1:30.3


CLASSIFICACIÓ VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2023
1r- Arnau Bartés, 71 punts
2n- Pol Gómez, 65 punts
3r- Aleix Arcarons, 60 punts
4t- Gerard Julià, 58 punts
5è- Joan Socias, 28 punts


CALENDARI VOLANT RACC TROFEU MAVISA 2023
Ral·li de La Llana Ripollès (1 d'abril) [asfalt]
Ral·li Ciutat de Valls (29 d'abril) [asfalt]
Ral·li Empordà (20 de maig) [asfalt]
Memorial Abel Puig (2 de setembre) [terra]
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (20 d'octubre) [terra]
Ral·li 2000 Viratges (25 de novembre) [asfalt]